Scooter Gereedschap kopen? Alle Accessoires - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Scooter Gereedschap

  Vind je het leuk om te sleutelen aan jouw scooter? Gereedschap van Scootercentrum is wat je nodig hebt! Wij hebben diverse hulpmiddelen waarmee je jouw scooter onderhoudt óf weer aan de praat krijgt. Waarom scooter gereedschap kopen? We begrijpen: niet iedereen heeft het geluk handige Harry te heten. Het is ook niet voor niks dat je bij ons tere Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Vind je het leuk om te sleutelen aan jouw scooter? Gereedschap van Scootercentrum is wat je nodig hebt! Wij hebben diverse hulpmiddelen waarmee je jouw scooter onderhoudt óf weer aan de praat krijgt.

  Waarom scooter gereedschap kopen?

  We begrijpen: niet iedereen heeft het geluk handige Harry te heten. Het is ook niet voor niks dat je bij ons terechtkunt voor onderhoud en reparatie van je scooter. Ben je echter wél gezegend met twee rechterhanden, dan is zélf sleutelen aan je scooter natuurlijk tien keer leuker. In je schuur of garage jouw scooter gereedschap gebruiken om jouw voertuig weer te laten doen wat het hoort te doen. Gaaf, toch?

   

  Gereedschap scooter: schroevendraaiers als basis

  Wat absoluut niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist: schroevendraaiers. En dan het liefst in verschillende maten en vormen. Want wat jouw scooter ook mankeert en welk onderdeel jij ook repareert: schroeven los- of vastdraaien komt (bijna) altijd aan bod. Koop je een set van zes verschillende schroevendraaiers, dan weet je zeker: je hebt altijd de goede maat en vorm paraat.

   

  Altijd een opgeladen accu

  De accu is het hart van jouw scooter. En zonder een accu die naar behoren functioneert ben je dan ook nergens. Met een handige accu- en dynamotester stel je eenvoudig zelf de spanning en status van jouw accu vast. Blijkt hij leeg te zijn? Dan komt de druppellader voor je accu goed van pas. Deze koppel je permanent aan je accu, zodat hij nooit meer leeg raakt.

   

  Scooteronderdelen bij Scootercentrum

  Iedereen die aan kapotte scooters sleutelt krijgt er wel eens mee te maken: een scooteronderdeel die niet meer te redden valt. En die dus vervangen moet worden. Bij Scootercentrum kun je daarom ook terecht voor losse scooteronderdelen. Accu’s, uitlaten of bougies bijvoorbeeld. Hiermee blaas je jouw scooter tóch weer nieuw leven in.  

   

  Scooterreparatie door Scootercentrum

  Blijkt jouw scooter repareren een ingewikkelde opgave? Of heb je hier simpelweg de middelen of tijd niet voor? Scootercentrum neemt deze klus graag voor je uit handen. En lukt het je niet om bij ons langs te komen met je kapotte scooter, dan komen we gewoon jouw kant op. We repareren je scooter aan huis óf nemen hem mee naar onze werkplaats.

   

  Jouw scooter periodiek onderhouden

  Zoals een oud gezegde luidt: voorkomen is beter dan genezen. En zo geldt dat ook voor scooters. Onderhoud je je scooter op regelmatige basis, dan verklein je de kans op kapotte onderdelen. Wij bieden diverse onderhoudsmiddelen die hierbij van pas komen. Wie echter liever niet zelf aan de haal gaat met gereedschap voor scooter, kan terecht bij Scootercentrum. Laat je scooter onderhouden in onze werkplaats, aan huis óf neem een all-in serviceabonnement.

   

  Advies nodig over jouw scooter?

  Ontvang je graag advies over je scooter, gereedschap of onze andere producten? Scootercentrum beantwoordt je vragen met plezier. We voorzien je van waardevolle en betrouwbare raad. Online, telefonisch óf in onze showroom.