Nieuwe scooter kopen? Kom eens kijken bij Scootercentrum! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Alle Scooters

  Een nieuwe scooter kopen Bij Scootercentrum heeft u een ruime keus uit A-merk scooters. Waarom zou u een scooter kopen?Een scooter heeft vele voordelen. Met een scooter bent u ontzettend wendbaar en mobiel. Een scooter gaat verder waar een auto stopt. U kunt een scooter (bijna) overal parkeren. Daarnaast bevindt u zich in de buitenlucht met een s Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Tweedehands

  Prijs

  -
  136 Producten

  Een nieuwe scooter kopen

  Bij Scootercentrum heeft u een ruime keus uit A-merk scooters.

  Waarom zou u een scooter kopen?
  Een scooter heeft vele voordelen. Met een scooter bent u ontzettend wendbaar en mobiel. Een scooter gaat verder waar een auto stopt. U kunt een scooter (bijna) overal parkeren. Daarnaast bevindt u zich in de buitenlucht met een scooter, aan een frisse neus dus geen tekort. Het grootste voordeel van een scooter ten opzichte van een auto is misschien wel de kosten. Een scooter is erg zuinig en relatief goedkoop in onderhoud vergeleken met een auto. Een scooter is daarmee uitermate geschikt voor woon-werkverkeer, wanneer u een relatieve korte afstand moet afleggen.

  Welke merken nieuwe scooters verkoopt Scootercentrum?
  Scootercentrum heeft verschillende grote scootermerken in haar assortiment. Het meest bekende scootermerk in Europa is waarschijnlijk de Vespa. Met modellen zoals de Primavera en de Sprint is Vespa echt een marktleider op het gebied van scooters. Een ander groot merk wat Scootercentrum in haar assortiment heeft is Sym. Sym staat bekend om modellen als de Fiddle en de Mio. Daarnaast staat Sym bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Naast de merken Vespa en Sym heeft Scootercentrum ook Piaggio, Peugeot, Kymco en Yamaha in haar assortiment.

  Naast het verkopen van diverse A-merk scooters zijn wij ook dealer van deze merken. Dat houdt in dat we die merken scooters niet alleen verkopen, maar dat betekent ook dat onze medewerkers u alles kunnen vertellen over deze merken. U bent dus altijd verzekerd van goed en betrouwbaar advies.

  Hebben jullie alleen een website waarop ik een scooter kan bestellen?
  Nee, Scootercentrum heeft zowel een website als een showroom. In onze showroom kunt u alle modellen bekijken die bij ons op de site staan. Bent u benieuwd hoe uw toekomstige scooter er in het echt uit zal zien? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom!

  Komt u gerust een keertje kijken in onze showroom voor een nieuwe scooter kopen!