Elektrische bezorgscooter kopen? Ontdek het aanbod van Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Elektrische bezorgscooters

  Elektrische bezorgscooter: snel en milieuvriendelijk bezorgen Jouw maaltijden, post of andere producten op een snelle en milieuvriendelijke manier bij je klanten thuisbezorgen? Schaf vandaag nog een elektrische bezorgscooter aan! Scootercentrum heeft een divers assortiment en voor iedere ondernemer wat wils.   Waarom een elektrische bezorgscoot Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  4 Producten

  Elektrische bezorgscooter: snel en milieuvriendelijk bezorgen

  Jouw maaltijden, post of andere producten op een snelle en milieuvriendelijke manier bij je klanten thuisbezorgen? Schaf vandaag nog een elektrische bezorgscooter aan! Scootercentrum heeft een divers assortiment en voor iedere ondernemer wat wils.

   

  Waarom een elektrische bezorgscooter kopen?

  Het bezorgen van maaltijden, post en producten met een elektrische scooter wordt steeds populairder. En zeker niet zonder reden. Want niet alleen is dit een supersnelle manier om je te verplaatsen van adres naar adres. Ook is een elektrische scooter niet vervuilend voor het milieu én betaal je geen benzinekosten.

   

  Verschil met normale elektrische scooter

  Wat dan het verschil is met een normale elektrische scooter? En waarom je dus zou investeren in een elektrische bezorgscooter? Heel simpel: een elektrische bezorgscooter is er specifiek op gebouwd om maaltijden, post en/of producten te vervoeren. Je profiteert bijvoorbeeld van eigenschappen als:

  • Een verzwaard ontwerp. Hierdoor is de e-scooter in staat een hoog gewicht te dragen.
  • Een extra grote en/of geïsoleerde opbergruimte, om veel spullen en/of warme maaltijden te kunnen vervoeren.
  • Een extra stevige standaard, zodat hij niet breekt als de e-scooter zwaar beladen is.
  • Een stevig rekje aan de voor- en/of achterkant. Hierop plaats je een koffer of tas.
  • Een grote actieradius en/of een tweede accu, zodat de e-scooter niet steeds opgeladen hoeft te worden tijdens het bezorgen.

   

  Kies de e-bezorgscooter die past bij jouw onderneming

  Of je nu een restaurant hebt, een online webshop of dat je postbezorger bent: bij Scootercentrum koop je dé elektrische bezorgscooter die bij jouw onderneming past. Hoeveel ruimte heb je bijvoorbeeld nodig om spullen op te slaan? Moet je opbergruimte wel of niet geïsoleerd zijn? En hoeveel kilometer leggen je bezorgers maximaal af op één dag? Je selecteert je e-scooter op die eigenschappen, die voor jou van belang zijn.

  Wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt, dan is het aan te raden een bezoekje te brengen aan onze showroom. Hier zie je de diverse e-scooters van dichtbij én je krijgt betrouwbaar en vakkundig advies van onze specialisten.

   

  Laat je kapotte e-bezorgscooter repareren aan huis

  Sjeest je personeel iedere dag het verkeer door, dan is het niet gek dat er zo nu en dan een ongelukje gebeurt. Bij Scootercentrum profiteer je gelukkig van een supergoede reparatieservice. We zorgen ervoor dat jouw kapotte elektrische bezorgscooter weer vliegensvlug de weg op kan.

  Bovendien fijn: mocht het lastig zijn de kapotte e-scooter bij ons langs te brengen, dan komen we gewoon jouw kant op! In dat geval repareren we hem ter plekke óf nemen we hem mee naar onze werkplaats.

   

  Elektrische bezorgscooter leasen: aflossen in termijnen

  Zou je graag een elektrische bezorgscooter kopen, maar voelt het als een rib uit je lijf om het aankoopbedrag in één keer te af te rekenen? Bij Scootercentrum is het mogelijk een elektrische bezorgscooter te leasen. Hiermee betaal je slechts een klein bedrag per maand!

   

  Liever een bezorgscooter op benzine?

  Is een bezorgscooter exact wat je nodig hebt voor jouw onderneming? Maar is zo’n elektrisch model niet helemaal jouw ding? Bij Scootercentrum kun je ook terecht voor bezorgscooters op benzine. Ontdek ons assortiment en scoor je favoriet meteen.