Peugeot Kisbee - Bekijk alle modellen en stel samen - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Peugeot Kisbee - Alle modellen!

  DE PEUGEOT KISBEE HEEFT VERASSEND VEEL BEENRUIMTE! De Peugeot Kisbee lijkt op het eerste gezicht een compacte scooter. Er is zeer goed nagedacht over het design. Door het stuur vrij hoog te plaatsen en de treeplank laag, heb je uniek veel beenruimte. UITVOERINGEN De scooter is momenteel leverbaar in maar liefst 5 verschillende uitvoeringen. De t Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Prijs

  -
  3 Producten

  DE PEUGEOT KISBEE HEEFT VERASSEND VEEL BEENRUIMTE!

  De Peugeot Kisbee lijkt op het eerste gezicht een compacte scooter. Er is zeer goed nagedacht over het design. Door het stuur vrij hoog te plaatsen en de treeplank laag, heb je uniek veel beenruimte.

  UITVOERINGEN

  De scooter is momenteel leverbaar in maar liefst 5 verschillende uitvoeringen. De technisch zijn de scooters hetzelfde, alleen is de uitraling anders. De Kisbee's zijn onderverdeeld in een Standaard versie, Black edition, RS, TCR en R.

  VOLLEDIG INJECTIE MOTORBLOK

  Peugeot gebruikt voor de kisbee een volledig injectie motorblok. Dit motorblok heeft een Euro 4 goedkeuring. Je kunt hier dus heerlijk mee door de milieuzones scooteren. Het verbuik is afhankelijk van je rijstijl. Er wordt een gemiddeld verbruik aangegeven van 1 liter benzine op 35 kilometer.

  GARANTIE

  En hoeveel jaar heb ik garantie? Standaard is de scooter voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie. Dit is exclusief schade en slijtagdelen. Met slijtagedelen bedoelen we onder andere banden en remmen. Ook is een voorwaarde dat je de onderhoudsintervallen opvolgt. De onderhoudsintervallen van Peugeot kun je terug vinden via deze link.

  OPTIES & ACCESSOIRES

  Er zijn niet heel veel opties en accessoires leverbaar voor deze Peugeot. Hierbij een lijstje met de top 10 verkochte Kisbee accessoires.

  Windscherm hoog origineel
  Klapdrager achter zwart
  Zijstandaard zwart
  Tucano beenkleed
  Tucano handmoffen
  USB lader inclusief montage
  Aanpassen snelheid

  KOPEN OF LEASEN?

  Je hebt al een nieuwe Peugeot Kisbee voor €1749,-. Ook hebben wij de mogelijkheid voor lease. Dit kan al vanaf €35,27 per maand. De looptijd wordt standaard op 72 maanden gezet. Maar je kunt eenvoudig boetevrij aflossen. Zo kun je je eigen looptijd bepalen? Aanbetaling doen om het lease bedrag te verlagen? Ook geen probleem!

  ONLINE BESTELLEN OF OPHALEN IN DE WINKEL?

  Bestel je nieuwe scooter eenvoudig online. Wij nemen na je bestelling persoonlijk telefonisch contact met je op voor het maken van een afleveringsafspraak op maat. Zo kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter te laten bezorgen of deze op te halen in onze winkel in Reeuwijk.

  Liever persoonlijk contact in de winkel? Kom gerust langs met of zonder afspraak. Laat een van onze ervaren collega’s u helpen met de aanschaf van je nieuwe Peugeot Kisbee onder het genot van een kopje koffie of thee.