Snorfiets helm: ontdek het assortiment van Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Snorfiets helm

  Goed voorbereid en veilig het verkeer trotseren met je snorfiets? Een helm op je hoofd mag dan zeker niet ontbreken! Een stoere, stevige en comfortabele helm scoor je bij Scootercentrum!  Helm snorfiets: voor een veilige rit Hoe onschuldig een snorfiets misschien ook lijkt, een ongeluk zit in een klein hoekje. Blaadjes op de weg, een automobilis Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Goed voorbereid en veilig het verkeer trotseren met je snorfiets? Een helm op je hoofd mag dan zeker niet ontbreken! Een stoere, stevige en comfortabele helm scoor je bij Scootercentrum!
   

  Helm snorfiets: voor een veilige rit

  Hoe onschuldig een snorfiets misschien ook lijkt, een ongeluk zit in een klein hoekje. Blaadjes op de weg, een automobilist die niet oplet of een bocht die scherper is dan hij eruitziet: voor je het weet maak je een smak of bots je ergens tegenaan. Hoe fijn is het dan als je meest kwetsbare lichaamsdeel beschermd is tegen ernstige schade? Een helm biedt de veiligheid en stevigheid die je hoofd nodig heeft!

  Toeren met snorfiets: helm verplicht

  Bescherming van je hoofd is natuurlijk al reden genoeg om een helm aan te schaffen. Maar zoals je waarschijnlijk niet is ontgaan: het dragen van een snorfietshelm is bovendien verplicht. Waar deze wet vroeger nog niet gold, is dat inmiddels wel het geval. Een bloot hoofd levert je een boete van 100 euro op.

  Snorfiets: helm kopen die past bij jouw wensen

  De perfecte helm voor je snorfiets vandaag nog aanschaffen en zo snel mogelijk kunnen rondtoeren? Bij Scootercentrum vind je diverse helmen met de meest geavanceerde functies. En dé helm die voldoet aan jouw wensen en eisen, scoor je dan ook sowieso.

  Ga je bijvoorbeeld voor een helm die te verbinden is met een app, waardoor je smartphone automatisch een berichtje stuurt naar iemand als je valt? Wil je een helm met verlichting aan de voor- en/of achterkant? En gaat je voorkeur uit naar een vizier voor je ogen of heb je dat liever niet? Voor welke snorfiets helm je ook gaat, één ding is zeker: alle modellen op deze pagina zijn superlicht en goed ventilerend!

  Motorfietshelm of speed pedelec helm voor snorfiets?

  Kun je de perfecte helm nog niet helemaal vinden? Of wil je jouw hoofd nóg betere bescherming bieden? Neem dan eens een kijkje tussen onze jet-, integraal- of systeemhelmen. Dit zijn extra stevige motor-/brommerhelmen.  

  Op deze pagina vind je namelijk alleen ons aanbod met helmen die oorspronkelijk zijn bedoeld voor de speed pedelec; een soort elektrische fiets die snelheden tot 45 kilometer per uur haalt. Waar een speed pedelec helm alleen op de snorfiets of speed pedelec is toegestaan, mag je een motor-/brommerhelm op iedere scooter dragen. Ook op de snorfiets dus!

  Helm voor snorfiets van dichtbij bekijken?

  Heb je een helm voor snorfiets op het oog? Maar wil je hem graag eerst van dichtbij bekijken voordat je hem koopt? Je bent van harte welkom in onze showroom! Hier krijg je de kans de helm te passen én je ontvangt waardevol advies van experts.