Nieuwe scooter topkoffer kopen? - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Topkoffer voor scooter

  Scooter Centrum is de online specialist in scooter topkoffers. Om eenvoudig de juiste scooter topkoffer uit te zoeken, klik je op 'alle topkoffers' om alle topkoffers te vinden. Hier zijn speciaal voor jou de beste verkochte scooter topkoffers neergezet Ben je opzoek naar accessoires voor je topkoffer? Klik dan op 'topkoffer accessoires'. Een topk Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Scooter Centrum is de online specialist in scooter topkoffers. Om eenvoudig de juiste scooter topkoffer uit te zoeken, klik je op 'alle topkoffers' om alle topkoffers te vinden. Hier zijn speciaal voor jou de beste verkochte scooter topkoffers neergezet Ben je opzoek naar accessoires voor je topkoffer? Klik dan op 'topkoffer accessoires'.

  Een topkoffer: mooie en handige accessoire voor je scooter

  Elke scooter heeft opbergruimte, maar niet elke scooter heeft evenveel opbergruimte. Vaak kun je je helm kwijt in de buddyseat, maar bij de meer sportieve en compacte scooters lukt dat soms al niet. Wil je je scooter voor woon-werkverkeer of voor naar school gebruiken, dan heb je vaak toch nog wat extra opbergruimte nodig. Een rugzak is een oplossing, maar een topkoffer is veel comfortabeler. Je bevestigt hem achterop je scooter en je kunt daarmee een heleboel extra bagage meenemen. Je kunt van je scooter op die manier zelfs een bezorgscooter maken.

  Topkoffers voor je scooter

  Zoals bij zoveel accessoires heb je universele topkoffers en originele topkoffers die speciaal gemaakt zijn voor jouw scooter. Zo heb je bijvoorbeeld Vespa topkoffers. Mocht er voor jouw merk en type geen speciale topkoffer zijn, dan voldoet een universele topkoffer ook prima.

  Topkoffers voor scooters zijn er in allerlei mooie en bijpassende kleuren, zodat je altijd wel een topkoffer vindt die precies bij jouw scooter past. Zo wordt het een stijlvolle aanvulling op jouw scooter. Je gaat je scooter nog meer gebruiken wanneer je een goede topkoffer hebt: je kunt immers een stuk gemakkelijker bagage meenemen. Je scooter wordt daarmee een stuk praktischer. Een topkoffer kun je kopen met een slot, maar je kunt ook een los slot gebruiken of later een slot aanbrengen. Een topkoffer met slede maakt dat je je topkoffer gemakkelijk van de scooter af kunt halen en mee kunt nemen.  

   

  Een topkoffer monteren

  Het monteren van een topkoffer is niet erg moeilijk. Met de bijgeleverde bevestigingsset kan het eigenlijk niet fout gaan. Voor veel topkoffers staat er zelfs een montagehandleiding op onze website die je kunt downloaden bij de product beschrijving. Wanneer je regelmatig iemand meeneemt op je buddyseat, dan kan een topkoffer oncomfortabel zijn. Je passagier zit dan met z’n rug tegen de topkoffer en dat zit niet lekker. Je kunt een speciale rugsteun kopen om dat probleem op te lossen. Ook deze rugsteunen worden geleverd met een bevestigingsset en de montagehandleiding staat op onze website!

  Online scooter topkoffer bestellen bij Scooter Centrum?

  Als je een scooter bezit, weet je dat het belangrijk is om je bagage op de juiste manier te vervoeren. Je wilt natuurlijk niet dat je spullen beschadigd raken of dat je bagage eruit valt tijdens het rijden. Een topkoffer is de perfecte manier om je bagage veilig op te bergen en te vervoeren. Er zijn veel verschillende soorten scooter topkoffers beschikbaar, dus er is voor iedereen wel een geschikte optie.

  Accessoires kun je gemakkelijk online kopen. Op onze website kun je veel accessoires per merk en type vinden. Zo kun je thuis op de bank de mooiste spullen uitzoeken en veilig en snel in de webshop betalen. Daarna bezorgen we je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Dat geldt ook voor topkoffers. Kom je er niet uit, neem dan contact op.

  We adviseren je graag bij de keuze voor een topkoffer. Ben je in de buurt? Kom dan langs in onze winkel met showroom. Eén van onze ervaren medewerkers helpt je graag. De koffie krijg je er gratis bij!