Scooter reparatie aan huis | Beoordeling 9.2! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Scooter reparatie aan huis

  Onderhoud aan je scooter is erg belangrijk. Een goed onderhouden scooter gaat veel langer mee en je hebt veel minder kans op plotselinge grote reparaties. Wanneer je geen tijd of mogelijkheid hebt om je scooter bij ons langs te brengen of wanneer je het jezelf een stuk makkelijker wilt maken, maak dan gebruik van onze scooter reparatie aan huis service. Eenvoudiger kan niet. We komen niet alleen bij je thuis langs, maar wanneer dat beter uitkomt komen we zelfs de scooter reparatie doen op je werk.

  Onze professionele service bus met service monteur voor scooter reparatie aan huis.

  Onderhoud aan uw scooter, thuis of op het werk.

  Wist je dat wij alleen scooters onderhouden en repareren die bij ons zijn gekocht of in het verleden zijn onderhouden door ons? Dit doen wij omdat wij willen verzekeren dat je scooter altijd de beste zorg krijgt, met de juiste expertise en onderdelen. Bekijk tevens ons Service Abonnement voor een vast maandelijks bedrag om jouw scooter in topconditie te houden.

  Boek eenvoudig online een afspraak:

  BEKIJK HIER ONZE TARIEVENLIJST

  BOEK EEN ONDERHOUD AAN HUIS AFSPRAAK

  Hoe werkt het?

  Wanneer jouw scooter reparatie of onderhoud nodig heeft, dan neem je contact met ons op via ons aanvraagformulier op de website. Vervolgens nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. We hebben een professionele service bus met een ervaren service monteur die je scooter weer piekfijn in orde maakt.

  Je kunt vooraf het tarief inzien via onze tarievenlijst en betaalt eventuele nieuwe onderdelen apart. Onthoud wel: we repareren en onderhouden alleen scooters die nieuw gekocht zijn bij Scootercentrum. Zo weet je zeker dan we over alle kennis en ervaring beschikken om jouw scooter in de beste conditie te brengen. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken.

   

  Halen en brengen kan ook

  Wanneer er een grote reparatie moet worden uitgevoerd, kan dat soms niet bij jouw woon- of werkplek. We nemen je scooter dan mee naar onze werkplaats waar we meer specialistische apparatuur ter beschikking hebben. Je kunt je scooter na reparatie weer thuis laten bezorgen of hem zelf na reparatie ophalen in Reeuwijk bij onze werkplaats. Zelf halen en brengen voor scooter reparatie kan natuurlijk ook. De openingstijden van onze werkplaats staan op de website. Het meest handig is ons all-in service abonnement. Dan ben je helemaal ontzorgd voor een vast bedrag per maand. 

   

  De kosten en mogelijkheden

  De kosten van het aan huis repareren en de haal- en brengservice zijn afhankelijk van de afstand van je woonplaats tot onze winkel en werkplaats voor scooter reparatie in Reeuwijk. Ook hangt het af van wat er precies aan de scooter gedaan moet worden. Kijk in de tarievenlijst voor de meest actuele kosten.

  Wil je meer weten over onze scooter reparatie aan huis service, over ons all-in service abonnement, onze haal-en brengservice of over het onderhoud van je scooter in het algemeen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Ze staan altijd klaar om je te adviseren of meer informatie te geven.