Nieuwe Elektrische Motorscooter kopen? - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Elektrische Motorscooters - Geruisloze Motorscooter

  Ben je in het bezit van een rijbewijs A oftewel een motorrijbewijs? Dan kun je ook kiezen voor een motorscooter. Een motorscooter is een scooter met een cilinderinhoud van meer dan 50 cc. In het geval van een elektrische scooter: een vermogen van meer dan 4 kW of een snelheid boven de 45 kilometer per uur. Een motorscooter is daarmee een motor in Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  7 Producten

  Ben je in het bezit van een rijbewijs A oftewel een motorrijbewijs? Dan kun je ook kiezen voor een motorscooter. Een motorscooter is een scooter met een cilinderinhoud van meer dan 50 cc. In het geval van een elektrische scooter: een vermogen van meer dan 4 kW of een snelheid boven de 45 kilometer per uur.

  Een motorscooter is daarmee een motor in scootervorm. De topsnelheid verschilt, maar gebruikelijk zijn snelheden van 70 kilometer per uur of 95 kilometer per uur. Maar sneller is ook mogelijk, dat hangt af van het vermogen van de motorscooter. Je kunt uitgaan van een snelheid van ongeveer 100 km/uur bij een 125 cc motor.

  Waarom een elektrische motorscooter?

  Wanneer je vaak lange afstanden rijdt en houdt van een beetje opschieten, dan is een elektrische motorscooter ideaal. Een motorscooter is een echte scooter in zijn verschijningsvorm: je hoeft niet te schakelen en het voetenplateau dat de echte scooter kenmerkt is ook meestal gewoon aanwezig. Door het hogere vermogen kun je wel een fikse snelheid bereiken. Gebruik je je scooter meestal in de stad, dan is dat niet nodig. Rij je regelmatig grote stukken buiten de stad, dan kan het een aantrekkelijke optie zijn.

   

  Stil en schoon

  Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Je haalt je buren niet uit hun slaap wanneer je ‘s morgens vertrekt of ‘s avonds laat thuiskomt, want een elektrische scooter is fluisterstil. Je stoot geen uitlaatgassen uit, je vervuilt je omgeving dus niet en hebt geen last van milieuzones. Opladen met stroom is veel goedkoper dan benzine tanken.

  Een elektrische scooter is veel minder storingsgevoelig en heeft veel minder onderhoud nodig dan een benzinemotor. Ook daar bespaar je dus op. Al met al maakt dat snel de wat duurdere aanschafprijs weer goed.

   

  Elektrische motorscooters bij Scootercentrum

  Bij ons kun je elektrische motorscooters van verschillende merken kopen. Voorbeelden zijn de NIU en de Super Soco elektrische motorscooters uit 2021. Je kunt online de modellen alvast bekijken, maar wil je een proefrit maken of wat meer advies, kom dan langs in de showroom. We kunnen je dan ook adviseren over onderhoud, mogelijke accessoires of verzekeringen. De koffie staat klaar!

  Wij zijn officieel dealer van onder andere Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym scooters, Vespa en Yamaha.

  Een motorscooter kopen? Maar twijfel je nog welke motorscooter? Stuur ons een bericht.