Vespa scooter kopen? Alle modellen online - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Vespa - de populairste ter wereld

  Veel mensen denken bij het woord scooter meteen aan Vespa. Het is één van de populairste scootermerken ter wereld. De eerste Vespa’s werden gemaakt in 1946 en vanaf het begin staan ze bekend om hun stijlvolle Italiaanse design. Ben jij één van de mensen die een scooter alleen een scooter vindt wanneer het een Vespa is, dan ben je bij Scooterc Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  18 Producten

  Veel mensen denken bij het woord scooter meteen aan Vespa. Het is één van de populairste scootermerken ter wereld. De eerste Vespa’s werden gemaakt in 1946 en vanaf het begin staan ze bekend om hun stijlvolle Italiaanse design. Ben jij één van de mensen die een scooter alleen een scooter vindt wanneer het een Vespa is, dan ben je bij Scootercentrum aan het goede adres. Wij zijn niet alleen een Vespa winkel, maar officieel Vespa dealer. Dat betekent dat onze medewerkers alles weten van de Vespa scooters en je heel goed kunnen adviseren over alle modellen en accessoires.

  Wat onderscheidt de Vespa?

  Een Vespa scooter heeft niet alleen een uniek design en een stijlvol ontwerp. Ook als het gaat om de afwerking is Vespa kampioen. Een Vespa kopen betekent dat je wat duurder uit bent dan bij de meeste concurrenten, maar je koopt een scooter van een ongekende kwaliteit. De Vespa heeft een volledig stalen body. Geen klapperende plastic schermen, maar een scooter uit één stuk. De wegligging is uniek door de eigen Vespa voorvork.

  Alle nieuwe  modellen zijn uitgerust met de modernste snufjes, zoals een USB-aansluiting en duurzame LED-techniek. Natuurlijk zijn de Vespa’s leverbaar in de 25 kilometer per uur versie zonder helmplicht en in de 45 kilometerversie mét helmplicht. Vespa heeft een eigen assortiment met accessoires. Je kunt ze meteen bij aankoop laten monteren, maar ook later bestellen. Je moet dan denken aan: topkoffers, sierbeugels, zadels, een smartphone houder of verlichting.

  Een Vespa kopen bij Scootercentrum betekent dat dat je hem helemaal naar eigen wens kunt customizen. Onze medewerkers adviseren je graag. Wil je alvast wat meer weten over de opties? Bekijk dan de filmpjes op het Scootercentrum YouTube kanaal.

  Proefrit op jouw nieuwe Vespa

  Vaak kun je bij een Vespa winkel geen proefrit maken. Bij Scootercentrum kan dat wel. Je kunt vrijblijvend een proefrit maken op de verschillende modellen. Zo kun je uitproberen welk model het beste bij je past.

  Ben je eruit welke je wilt, dan zijn er wat praktische dingen die je moet regelen. De verzekering bijvoorbeeld. Scootercentrum is een partner van de ANWB. Voor scooters heeft de ANWB een aantal pakketten met aantrekkelijke opties. De basis is de verplichte WA-verzekering, maar je kunt ook een allriskverzekering afsluiten. Opties zijn bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering of pechhulp. Zo kun je een verzekering kiezen die het beste bij jouw situatie past.

  Alle Vespa modellen bij dé scooter specialist

  Vespa heeft een ruim aanbod aan verschillende modellen. Alle modellen van Vespa vind je op onze website. Bekende modellen van Vespa zijn onder andere Vespa Primavera en Vespa Sprint. Daarnaast kan je ook zelf je Vespa samenstellen 

  Kopen of leasen van jouw nieuwe Vespa

  Je kunt je Vespa kopen, maar bij veel modellen is er ook de mogelijkheid om hem te leasen. Je bent dan wel direct eigenaar, maar betaalt gespreid per maand. Je Vespa wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en met standaard al allerlei mooie accessoires. Hij is rijklaar en kan bij je thuis worden afgeleverd. Ophalen kan ook. Reparaties en onderhoud kan aan huis, maar je kunt daarvoor ook langskomen bij Scootercentrum. Kijk ook eens naar ons speciale all-in onderhoudsabonnement, het kan je veel geld en moeite besparen.