Disclaimer - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Scootercentrum Reeuwijk verleent u hierbij toegang tot www.scootercentrum.com en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

  Scootercentrum Reeuwijk behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  De informatie op deze website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van deze website.

   

  Beperkte aansprakelijkheid

  Scootercentrum Reeuwijk spant zich in om de inhoud van deze website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  De op deze website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aansprak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Scootercentrum Reeuwijk.

  In het bijzonder zijn alle prijzen op deze website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

  Scootercentrum Reeuwijk is niet verantwoordelijk voor enige schade die de klant kan lijden. Scootercentrum Reeuwijk geeft geen garanties voor schade die voortkomt uit het gebruik van haar diensten en/of producten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens dat voortkomt uit vertragingen, niet aankomen, of verkeerde aflevering, en alle onderbrekingen van diensten veroorzaakt door Scootercentrum Reeuwijk en haar personeel.

   

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Scootercentrum Reeuwijk en mogen op geen enkele manier door derden worden gebruikt mits er vooraf nadrukkelijk schriftelijk akkoord voor is gegeven.

   

  Overig

   

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.