Elektrische scooter lease - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Elektrische scooter lease

  Elektrische scooter lease: betaal een klein bedrag per maand

  Een elektrische scooter op het oog? Maar leg je het aankoopbedrag liever niet in één keer neer? Bij Scootercentrum kun je ervoor kiezen jouw elektrische scooter te leasen. Oftewel: om hem in termijnen af te betalen. Dit kost je slechts een klein vast bedrag per maand!

  Vragen of vrijblijvend advies?

  Heb je interesse in het kopen van een elektrische scooter met lease? Maar ontvang je graag nog wat vrijblijvend advies van een expert? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

  Lease elektrische scooter: hoe werkt dat precies?

  Hoe dat precies werkt, een scooter leasen? Eigenlijk heel simpel: jij bepaalt zelf hoeveel je van tevoren alvast aanbetaalt en welk bedrag je wil aflossen over een langere periode. Vervolgens betaal je iedere maand een klein bedrag, totdat je het gehele aankoopbedrag van jouw elektrische scooter afgelost hebt. Dit is dus iets anders dan het huren of lenen van een voertuig; de elektrische scooter is in dit geval echt van jou.

  Heb je een keer een financiële meevaller en wil je een maand extra aflossen? Geen probleem! Voor jou fijn: zo wordt je maandbedrag (tijdelijk) nóg een stukje lager.

  Kom ik in aanmerking voor het leasen van een e-scooter?

  Niet zomaar iedereen mag een elektrische scooter leasen. Er kleven eisen aan. Je moet bijvoorbeeld minimaal 18 jaar oud zijn en je moet kunnen aantonen dat je financiële situatie het toelaat. Gelukkig zijn de voorwaarden voor leasen niet superstreng. Of jij in aanmerking komt? Dat hoor je van ons nadat je het onderstaande formulier hebt ingevuld.

  Wat wordt mijn maandbedrag?

  Hoeveel je maandelijks gaat betalen voor jouw elektrische scooter is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan hoeveel de e-scooter kost, de eventuele accessoires die je erbij koopt en van hoeveel je graag van tevoren aanbetaalt.

  Wat jouw maandbedrag wordt ontdek je door het invullen van het onderstaande formulier. Goed om te weten: onderhouds-, reparatie- en verzekeringskosten zijn niet inbegrepen in dit bedrag.

  Vragen of vrijblijvend advies?

  Heb je interesse in het kopen van een elektrische scooter met lease? Maar ontvang je graag nog wat vrijblijvend advies van een expert? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.