Segway - Slimme technologie - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Segway - Slimme technologie

  Segway is een bekende naam waar het gaat om elektrische vervoermiddelen. De meeste mensen kennen Segway van het zelfbalancerende éénpersoonsvoertuig. Vooral in de toeristische sector wordt er veel gebruik van gemaakt. Daarnaast maakt Segway elektrische steps, door henzelf Kickscooter genoemd. Al deze kennis van elektrisch rijden heeft Segway ook Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  8 Producten

  Segway is een bekende naam waar het gaat om elektrische vervoermiddelen. De meeste mensen kennen Segway van het zelfbalancerende éénpersoonsvoertuig. Vooral in de toeristische sector wordt er veel gebruik van gemaakt.

  Daarnaast maakt Segway elektrische steps, door henzelf Kickscooter genoemd. Al deze kennis van elektrisch rijden heeft Segway ook gestopt in een kleine serie elektrische scooters. De Segway scooters zitten vol slimme technologie. Dat begint al bij het prachtige led kleurendashboard. Daar lees je gemakkelijk de belangrijkste informatie af, zoals je snelheid en de resterende accucapaciteit. Je Segway is via een app op je telefoon te bedienen.

  Je kunt er je scooter mee ver- en ontgrendelen. Ook is er een antidiefstalsysteem beschikbaar dat op basis van GPS-gegevens je scooter in de gaten houdt. Bij verdachte bewegingen van je scooter rapporteert de app dat. De app vertelt je ook waar je je scooter hebt geparkeerd en geeft je alle informatie die je nodig hebt voor je een ritje gaat maken.

  De verschillende Segway modellen

  In 2021 bracht Segway z’n huidige scooter serie op de Europese markt. Ter ere daarvan werd de speciale Launch editie van de E110 S gepresenteerd.

  Het reguliere assortiment van Segway bestaat uit drie modellen:

  De E110 S is het standaardmodel met 2 jaar fabrieksgarantie en allerlei slimme technologie. Jammer genoeg beschikt de E110 S niet over het ABS-remsysteem, zoals de E125 S.

  De B110 S is de éénpersoonsscooter van Segway. Gunstig geprijsd en ideaal voor in de stad.

  De E125 S is het paradepaardje van Segway: veel extra’s, zoals de dubbele accu. Dat vergroot je actieradius tot wel 140 kilometer. Dit model beschikt over het superveilige ABS remsysteem en natuurlijk over alle slimme Segway technologie als het GPS traceersysteem, een alarm en de app voor je telefoon.

   

  Scootercentrum is Segway dealer

  Scootercentrum is officieel dealer van Segway en dat betekent dat alle kennis over deze innovatieve scooters bij onze medewerkers aanwezig is. Een Segway kopen? Ze kunnen je als geen ander adviseren en helpen bij het maken van een goede keuze.

  Wil je een proefritje maken op één van de elektrische Segway scooters? Kom dan naar onze showroom. Dan kun je ook de fraaie bijbehorende accessoires bekijken. Zo heeft Segway eigen windschermen, rugsteunen en topkoffers. Ook is er een speciaal slot te koop dat samenwerkt met de Segway telefoonapp. In onze showroom kun je je laten bijpraten door onze medewerkers over de mogelijkheden om te leasen in plaats van te kopen, in 3 termijnen te betalen, maar ook over verzekeringen, onderhoud en service.

  Heb je je keus al gemaakt? Je nieuwe scooter en de mooie accessoires kun je ook online bestellen. We brengen alles netjes bij je thuis. Toch nog advies nodig? Je kunt altijd contact opnemen. We helpen je graag!