Segway Accessoires: een comfortabele rit - Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Segway accessoires

  Ga goed voorbereid op pad met Segway-accessoires Mag jij je de eigenaar noemen van een Segway-scooter? Ga goed voorbereid de weg op en kies voor handige Segway-accessoires! Bij Scootercentrum scoor je alles voor een veilige en comfortabele rit. Houd je handen aan het stuur: smartphonehouder Een smartphonehouder is bijvoorbeeld dé musthave als j Toon meer

  Merken

  Passend op Merk Scooter

  Prijs

  -
  3 Producten

  Ga goed voorbereid op pad met Segway-accessoires

  Mag jij je de eigenaar noemen van een Segway-scooter? Ga goed voorbereid de weg op en kies voor handige Segway-accessoires! Bij Scootercentrum scoor je alles voor een veilige en comfortabele rit.

  Houd je handen aan het stuur: smartphonehouder

  Een smartphonehouder is bijvoorbeeld dé musthave als je jouw telefoon als navigatiesysteem gebruikt. Terwijl jij je handen aan het stuur houdt, wijst jouw smartphone je de weg. Gemakkelijk én veilig.

  Rugsteun: voor extra comfort

  Met een lekker steuntje in de rug is jouw trip nét wat comfortabeler, toch? Zowel voor jou als voor je medepassagier. Een rugsteun of achterklapdrager is dan ook hét Segway-accessoire voor wie graag urenlang rondsjeest.  

  Leg extra lange afstanden af met een tweede accu

  Hebben we het over elektrische scooters, zoals de Segway E110SE, dan zijn scooteraccessoires als een extra accu een verrijking. Want waar je normaal bijvoorbeeld 40 kilometer rijdt zonder opladen, toer je er nu twee keer zo lang op los. Zonder halverwege te stranden.

  Een windscherm: bescherm tegen kou en vliegjes

  Een vliegje in je oog en/of een bevroren voorhoofd krijg je al snel op een scooter. Al helemaal als je graag snelheid maakt. Een windscherm houdt dit tegen. En dat maakt jouw tocht een stuk prettiger.

  Andere Segway-accessoires: scoor alles wat je nodig hebt

  Een smartphonehouder, rugsteun, extra accu of windscherm niet wat je zoekt? Of jouw collectie met Segway-accessoires nog verder uitbreiden? Kijk gerust eens rond. Wij hebben genoeg andere handige producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beenkleed, een topkoffer of een scooterslot? Bij Scootercentrum vind je wat je zoekt.