Scooterverzekering online afsluiten? Scooter Centrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Scooterverzekering

  Scooterverzekering afsluiten

  Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe scooter! Je hoeft nu alleen nog een scooter verzekering af te sluiten. Wil je zeker weten dat je de beste deal hebt? Maak gebruik van onze scooterverzekering vergelijker.

  Het is aan te raden om verschillende verzekeraars en verzekeringen te vergelijken voordat je een beslissing maakt, om ervoor te zorgen dat je de verzekering krijgt die het beste bij jouw specifieke situatie past.

  VERZEKER HIER JE SCOOTER EENVOUDIG ONLINE

  Een Scooter Centrum Service abbonnement afsluiten

  Het Scooter Centrum Service Abonnement is een alles-in-één onderhoudsabonnement dat minimaal 12 maanden duurt en elk jaar automatisch verlengd wordt. Het abonnementsbedrag wordt maandelijks van jouw rekening afgeschreven.

   

  SERVICE ABONNEMENT VAN SCOOTERCENTRUM AANSCHAFFEN

   

  Uit welke online scooterverzekeringen kan ik kiezen?


  WA Scooterverzekering

  De WA-scooterverzekering is de goedkoopste scooterverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor als je een scooter op je naam hebt staan. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen scooter, hiervoor moet je een meer uitgebreidere scooterverzekering afsluiten.

  WA Beperkt Casco (WA+) Scooterverzekering

  De WA beperkt casco scooterverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand.

  Als je door een ongeval schade krijgt aan je scooter, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering dekt ook de diefstal van je scooter.

  Allrisk Scooterverzekering

  De Allrisk scooterverzekering is de meest uitgebreide scooterverzekering die er is. Met deze scooterverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen scooter.

  Ook is diefstal van je scooter meeverzekerd. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze scooterverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk scooterverzekering keert geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

  Zijn er ook nog extra aanvullende scooter verzekeringen?

  Bij een scooterverzekering heb je de optie om een aanvullende dekkingen te kiezen. Je kunt kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

  Schadeverzekering opzittenden

  Met deze dekking zijn jij en de persoon die achterop verzekert tot een bepaald bedrag. Dit bedrag verschilt per verzekeraar.

  Ongevallenverzekering opzittenden

  Met deze dekking zijn jij en de opzittende verzekert als een of beide personen invalide raakt, of erger, komt te overlijden.

  Aanschafwaardegarantie (3 of 5 jaar)

  Met deze dekking krijg je het bedrag van de aanschafwaarde terug als je scooter gestolen is. Het ligt er aan per verzekeraar of dit tot 3 of 5 jaar na aankoop is. Ook hanteren sommige verzekeraars een maximaal bedrag wat vergoed word.

  Vervangend vervoer

  Met deze dekking krijg je vervangend vervoer als jouw scooter total loss of gestolen is.

  Rechtsbijstand

  Deze dekking verzekert je voor juridische hulp. Dit kan zijn als je een conflict hebt over wie de schade moet betalen of onenigheid met de reparateur.

  Helm, kleding en bagage

  Als laatste optie kun je ook jouw scooter accessoires zoals een helm, kleding en bagage mee verzekeren.

  BEREKEN DIRECT ONLINE JE VERZEKERINGSPREMIE