Tweedehands scooters met 3 maanden dealer garantie - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedehands Scooter: goedkoop met kwaliteit

  Tweedehands scooter met garantie kopen Bij Scootercentrum koop je een betrouwbare tweedehands scooter met drie maanden dealergarantie. We hebben vaak mooie tweedehands scooters van de bekende merken, zoals een tweedehands Zip, Vespa of een Niu. We lopen de scooters technisch helemaal na en wanneer er mankementen zijn, dan repareren we die. Mochten Toon meer

  Merken

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Tweedehands

  Prijs

  -
  6 Producten

  Tweedehands scooter met garantie kopen

  Bij Scootercentrum koop je een betrouwbare tweedehands scooter met drie maanden dealergarantie. We hebben vaak mooie tweedehands scooters van de bekende merken, zoals een tweedehands Zip,Vespa of een Niu. We lopen de scooters technisch helemaal na en wanneer er mankementen zijn, dan repareren we die. Mochten er na je aankoop binnen drie maanden mankementen ontstaan (behalve door slijtage, zoals een lekke band), dan vallen die onder de dealergarantie.

  Zo kun je met een gerust hart een tweedehands scooter kopen. Ook voor elektrische scooters begint er onderhand een levendige tweedehands markt te ontstaan. Dus naast een tweedehands benzine scooter kun je bij Scootercentrum ook terecht voor een tweedehands elektrische scooter. Op onze website vind je beide categorieën overzichtelijk bij elkaar. Bij ons profiteer je van een scooter met 3 maanden dealergarantie.

   

  Wanneer is een scooter tweedehands?

  Een nieuwe scooter wordt op naam gezet tijdens de aflevering aan jou als klant. De afleveringsdatum wordt op die dag geregistreerd bij de RDW. Op de kentekenkaart wordt de afleveringsdatum vermeld onder het kopje “datum eerste toelating”. Dit wordt ook wel het bouwjaar genoemd. Bij een tweedehands scooter staat deze ‘datum eerste toelating’ al geregistreerd. Bij een tweedehands scooter zal deze datum altijd in het verleden zijn. Dat maakt een scooter tot tweedehands scooter. Dat is de formele achtergrond van de term “occasions”. Over de leeftijd en de kwaliteit van de scooter zegt het dus niet veel.

  Hierom kies je voor een scooter occasions

  De meest voor de hand liggende reden om een tweedehands scooter te kopen is dat hij goedkoper is. Een goede en mooie nieuwe scooter blijft een grote uitgave. Wanneer je je zinnen hebt gezet op een bepaald type of een bepaald merk kan het voor jou een goede keuze zijn om dan te kijken naar een tweedehands scooter. Veel van onze occasions hebben nog niet veel kilometers op de teller en zijn nog maar een paar jaar oud.

  Toch bespaar je een behoorlijk bedrag ten opzichte van de nieuwprijs. Daar komt bij dat je vaak een aantal mooie scooteraccessoires voor weinig geld krijgt meegeleverd. Al met al dus een hele besparing, terwijl je op kwaliteit en zekerheid vrijwel niet inlevert. De bekende grote merken maken scooters die jarenlang meekunnen en die bij een goed onderhoud zonder zorgen jaar na jaar zullen blijven rijden. Met het kopen van een goede tweedehands scooter neem je dus nauwelijks risico.

  Wat is het verschil tussen een nieuwe en een tweedehands scooter?

  Een nieuwe scooter wordt op naam gezet tijdens aflevering. De afleveringsdatum wordt op die dag geregistreerd bij het RDW. Op de kentekencard wordt de afleveringsdatum vermeld onder het kopje ‘datum eerste toelating’. Dit wordt ook wel het bouwjaar genoemd. Bij een tweedehands scooter staat deze ‘datum eerste toelating’ al geregistreerd. Bij een tweedehands scooter zal deze datum altijd in het verleden zijn. Vandaar dat deze scooters worden verkocht als tweedehands.

  Wat houd de 3 maanden dealergarantie in?

  Een tweedehands scooter wordt standaard geleverd met 3 maanden dealergarantie. Ook ondergaat hij een technische keuring in onze werkplaats voordat hij aangeboden wordt. Eventuele defecten worden van te voren opgelost. Dit noemen wij ook wel de ‘scootercheck’. Mochten er binnen de 3 maanden toch mankementen naar voren komen worden deze onder de garantie opgelost. Hier worden dan geen kosten voor in rekening gebracht. De 3 maanden dealer garantie is exclusief slijtagedelen. Voorbeelden zijn een lekke band of defecten door ondeskundig gebruik.

  Kan ik de tweedehands scooter ook thuis laten bezorgen?

  Na jarenlange ervaring in het vervoeren van scooters hebben wij besloten onze bezorgregio te vergroten. Je kunt er voor kiezen jouw tweedehands scooter thuis te laten bezorgen. Lees hier meer over onze ophaal-en bezorgservice. De scooter wordt deskundig vervoerd en tevens is onze chauffeur opgeleid je uitleg te geven over het gebruik van de scooter na bezorging. Uiteraard mag je altijd eerst even komen kijken in onze showroom.

  Op welke manieren kan ik de scooter kopen?

  Ten eerste bedankt voor je interesse. Je kunt de scooter online bestellen in onze webshop. Vervolgens heeft u de keuze om te betalen via Ideal of Afterpay. Met de Afterpay betaling krijgt u achteraf de factuur en heeft u vervolgens twee weken de tijd om te betalen.

  Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom. Laat gerust een van onze medewerkers je helpen bij het kopen van de juiste tweedehands scooter. In de winkel kun je betalen via Cash, Pin, Ideal en Afterpay.

  Tweedehands scooter online kopen; kan dat?

  Ben je op zoek naar een 2e-hands scooter, check dan regelmatig onze website. Het aanbod wisselt regelmatig. We hebben vaak mooie aanbiedingen in tweedehands scooters van de bekende merken als Vespa, SYM,Aprilia of Piaggio. Deze scooters zijn kwalitatief zo goed dat ze ook als tweedehands scooter een goede aankoop zijn. Heb je een mooie occasion uitgezocht? Dan bezorgen wij hem bij je thuis. Onze chauffeur weet ook alles van scooters en kan dus al je vragen beantwoorden.

  Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op met ons, we beantwoorden graag je vragen! Je kunt je scooter online kopen en veilig en snel online betalen, maar je bent natuurlijk ook welkom in onze showroom. Daar kun je alle tweedehands scooters bekijken en eventueel een proefritje maken.

  Heb je nog vragen over een tweedehands scooters? Neem dan gerust contact met ons op.