SYM Mio scooter kopen of leasen? - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sym Mio

  De Sym Mio is het bekendste model van Sym. Deze retro scooter is compact, maar is geschikt voor twee personen. Je kunt deze scooter bezichtigingen bij ons in de showroom. Maak hiervoor een afspraak voor een proefrit. Scooter Centrum is een officiele SYM dealer. Plan een gratis proefrit en ervaar of deze scooter echt bij jou past. Naast de Sym Mio Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Prijs

  -
  1 Product

  De Sym Mio is het bekendste model van Sym. Deze retro scooter is compact, maar is geschikt voor twee personen. Je kunt deze scooter bezichtigingen bij ons in de showroom. Maak hiervoor een afspraak voor een proefrit.

  Scooter Centrum is een officiele SYM dealer. Plan een gratis proefrit en ervaar of deze scooter echt bij jou past. Naast de Sym Mio kun je ook bij ons terecht voor onder andere de Sym Orbit, Sym Fiddle en Sym Jet14. Allen erg populaire modellen. 

  Kies ook voor een all-in serviceabonnement

  Wij adviseren ook een all-in serviceabonnement bij de aanschaf van onder andere jouw nieuw Sym scooter. Voor een vast bedrag per maand kunnen wij dan jouw scooter in topconditie houden. Binnen dit abonnement vallen onderhoudsbeurtem, onderdelen, banden en ophalen en thuisbezorgen. Ook reparaties onder garantie, checks en onderhoud aan huis zijn inclusief. 

  Meer over ons all-in serviceabonnement >>