Yamaha - Alle Yamaha scooters - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Yamaha

  Yamaha is een Japanse multinationale onderneming en conglomeraat met een breed scala aan producten en diensten. Yamaha Corporation is 's werelds grootste pianofabrikant en produceert een reeks andere muziekinstrumenten, waaronder violen, gitaren, houtblazers, koperblazers, trommels en percussie-instrumenten. Meer dan elektronica Het bedrijf is oo Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  2 Producten

  Yamaha is een Japanse multinationale onderneming en conglomeraat met een breed scala aan producten en diensten. Yamaha Corporation is 's werelds grootste pianofabrikant en produceert een reeks andere muziekinstrumenten, waaronder violen, gitaren, houtblazers, koperblazers, trommels en percussie-instrumenten.

  Meer dan elektronica

  Het bedrijf is ook actief in de elektronica-industrie en produceert elektrische piano's, orgels, maar zijn daarnaast ook bedrijvig in de motor en scooter industrie. De meest bekende Yamaha scooter is de Aerox. Naast de benzinemodellen heb je ook de elektrische scooters van Yamaha. Daar bieden wij het model: Yamaha NEOS aan. Dit is de nieuwste generatie uitgevoerd met een elektrische Yamaha motor en een lithium-ion-accu.