Yamaha elektrische scooter: scoor hem nú bij Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Yamaha

  Yamaha elektrische scooter Overweeg je een Yamaha-elektrische scooter te kopen? Goede keuze! Dit merk staat voor betrouwbaarheid, een goede techniek en een stoer design. Jouw nieuwe e-scooter scoor je bij Scootercentrum.   Yamaha: grote speler in de motorfietswereld Yamaha draagt de titel ‘een van de grootste fabrikanten van motorfietsen ter Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  3 Producten

  Yamaha elektrische scooter

  Overweeg je een Yamaha-elektrische scooter te kopen? Goede keuze! Dit merk staat voor betrouwbaarheid, een goede techniek en een stoer design. Jouw nieuwe e-scooter scoor je bij Scootercentrum.

   

  Yamaha: grote speler in de motorfietswereld

  Yamaha draagt de titel ‘een van de grootste fabrikanten van motorfietsen ter wereld’. Dit merk krijgt het al jarenlang voor elkaar het straatbeeld te vullen met heel wat van haar scooters en motoren. En dat is niet voor niks. Met de hoge kwaliteit en het stoere design bewees Yamaha al veelvuldig terecht een grote speler in de motorfietswereld te zijn.

   

  Yamaha-elektrische scooter versus benzinescooter

  Kies je voor een elektrisch model van Yamaha, dan profiteer je van dubbel voordeel. Én je maakt de blits op een mooi voertuig én je rijdt zuinig. Elektrische scooters hebben immers een oplaadbare accu. Te tanken hoef je dus niet. Niet alleen scheelt dat in de portemonnee, ook is het milieu je hiervoor erg dankbaar.

   

  De nadelen van een Yamaha-elektrische brommer

  Aan al die mooie woorden is dan wel niks gelogen, ook e-scooters van dít merk kennen nadelen. Welke minpunten dit precies zijn, dat verschilt van model tot model. Denk bijvoorbeeld aan een accu die niet heel lang meegaat op één keer opladen. Of aan een prijs die aan de hoge kant is.

   

  Yamaha-scooter kopen bij Scootercentrum

  Jouw Yamaha-elektrische scooter kopen bij Scootercentrum? Bij ons kies je uit diverse kleuren en uitvoeringen. Zwart of wit. Een maximale snelheid van 25 kilometer per uur óf van 45 kilometer per uur. Kortom: het voertuig waarvan jouw hart sneller gaat kloppen, zit er vast en zeker tussen.

   

  Proefrit maken of advies nodig?

  De Yamaha-elektrische brommer die je op het oog hebt in het echt bekijken? Een gratis proefrit maken? Of gewoon wat advies nodig van een échte scooterkenner? Geen probleem! Kom langs in onze showroom óf neem contact met ons op. Wij zijn erkend tot officiële scooterdealers. En dat betekent: we kunnen je álles vertellen over jouw favoriete Yamaha-elektrische scooter.