NIU elektrische scooter - Bekijk alle modellen - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  NIU - Elektrische scooters

  Niu is op dit moment de absolute marktleider in elektrische scooters. Gestart in 2014 en inmiddels een beursgenoteerd bedrijf met een vooraanstaande positie op het gebied van elektrisch vervoer. Meer dan een half miljoen Niu scooters rijden er al rond. De doorbraak van Niu kwam in 2015 met het op de markt brengen van de Niu N1S. In Nederland is he Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  13 Producten

  Niu is op dit moment de absolute marktleider in elektrische scooters. Gestart in 2014 en inmiddels een beursgenoteerd bedrijf met een vooraanstaande positie op het gebied van elektrisch vervoer. Meer dan een half miljoen Niu scooters rijden er al rond.

  De doorbraak van Niu kwam in 2015 met het op de markt brengen van de Niu N1S. In Nederland is het Chinese Niu vanaf 2017 actief. Een Niu elektrische scooter is altijd uitgerust met A-onderdelen van merken als Bosch en Panasonic. Dat maakt Niu een fijne, betrouwbare scooter en de prijs voor een Niu elektrische scooter is ook een pluspunt: die is heel schappelijk.

  De Niu is in China een groot succes mede door het kenmerkende design en door het gebruik van kwalitatief goede onderdelen probeert Niu nu de Europese markt te veroveren. Bij Scootercentrum zijn we overtuigd door de kwaliteit en verkopen we alle modellen.

  Niu elektrische scooter modellen

  Niu heeft een brede range aan elektrische scooters in het assortiment. Die bestaat met name uit drie series: de Niu NQi-serie, de Niu MQi-serie en de Niu UQi-serie. Al met al zoveel modellen en types dat er voor iedereen de perfecte scooter tussen zit. Niu heeft zelfs een speciale cargo scooter in het assortiment, heel geschikt als bezorgscooter.

  Niu elektrische scooters worden dan ook veel gebruikt door bezorgdiensten, maar ook als deelscooter. Door de lichtgevende ring om de koplampbehuizing zijn de modellen van NIU direct herkenbaar, ook in het donker. Niu zijn uitgerust met een lithium accu van Panasonic, Samsung of LG en hebben een sterke Bosch motor. Daarnaast kun je bij de N en M-serie in een app op je telefoon alle belangrijke informatie over je scooter uitlezen. Ook een anti-diefstal systeem is er onderdeel van.

  Inmiddels heeft NIU 11 elektrische scooters uitgebracht met verschillende specificaties en in verschillende prijsklassen. Uitgebreide informatie kun je uiteraard terug vinden op onze website. Hierbij een korte samenvatting:

   

   Type motor

   Uitvoeringen

   Actieradius

   Gewicht

  NIU NQi Lite

   Bosch motor 1500 watt

   25km / 45km

   Maximaal 70km

   95kg

  NIU NQi  Sport

   Bosch motor 1500 watt

   25km / 45km

   Maximaal 80km

   95kg

  NIU NQi  Long Range

   Bosch motor 1500 watt

   25km / 45km

   Maximaal 120km

   105kg

  NIU NQi Pro

   Bosch motor 3000 watt

   45km

   Maximaal 130km

   105kg

  NIU NQi  GTS  Pro

   Bosch motor 3000 watt

   Motorscooter

   Maximaal 120km

   105kg

  NIU NQi  Cargo

   Bosch motor 1500 watt

   45km

   Maximaal 70km

   95kg

  NIU MQi+ Lite

   Bosch motor 1200 watt

   25km / 45km

   Maximaal 75km

   65kg

  NIU MQi+ Sport

   Bosch motor 1200 watt

   25km / 45km

   Maximaal 100km

   65kg

  NIU M+ PLUS

   Bosch motor 1200 watt

   25km / 45km

   Maximaal 100km

   65kg

  NIU UQi

   Bosch motor 800 watt

   25km / 40km

   Maximaal 40km

   57kg

  NIU UQi GT PRO

   Bosch motor 1200 watt

  25km / 45km

   Maximaal 75km

   85kg

  NIU MQI GT

   Bosch motor 3000 watt

   25km / 45km

   Maximaal 75km

   115kg

   

  De voordelen van elektrisch rijden met NIU

  Er worden steeds meer elektrische scooters verkocht. Dat is niet voor niets. Niu elektrische scooters zijn milieuvriendelijk en stil. Je bent een stuk goedkoper uit, want een tank benzine is veel duurder dan een volle accu. Daarnaast hoef je minder uit te geven aan onderhoud, want een elektrische motor is veel onderhoudsvriendelijker dan een benzinemotor.

  De Niu scooter actieradius is een pluspunt aan de Niu elektrische scooter: die is relatief groot en kan bij veel modellen oplopen door het gebruik van twee accu’s. Aan de Niu scooters kun je zien hoe snel de moderne scootertechniek zich ontwikkelt. Bekijk rustig eens alle modellen en kom vooral een proefritje maken. Dat kan bij Scootercentrum altijd. Net zoals je bij ons altijd in drie termijnen kunt betalen en we ook verder veel service bieden.

  Veel scootermodellen kunnen worden geleased in plaats van gekocht, we bieden complete pakketten voor onderhoud en verzekering en je kunt ons altijd bellen voor advies. Je kunt je nieuwe scooter ophalen bij onze showroom of we brengen hem bij je thuis. Reparatie kan ook bij je thuis, maar ook daarvoor ben je altijd welkom in onze werkplaats.

  Ruime keuze aan opties & accessoires

  NIU heeft een ruim assortiment aan originele accessoires. U kunt ervoor kiezen om deze accessoires direct bij aankoop te laten monteren, of er later bij te bestellen. U kunt uw elektrische scooter geheel naar wens customizen. Het assortiment bestaat uit onder andere: windschermen, topkoffers, sierbeugels, smartphone houders, stickersets en meer.  

  Bekijk hier alle NIU Accessoires

  Onderhoud, service & garantie 


  Een NIU elektrische scooter wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie op de scooter & accu. Voor het behoud van de garantie moeten de onderhoudsbeurten opgevolgd worden. De onderhoudscyclus is om de 3000km. U kunt er voor kiezen om het onderhoud te laten uitvoeren bij ons in de winkel of via onze scooter reparatie aan huis service. Onze service monteurs komen dan bij u thuis of op het werk. 

  Ruim 75% van onze klanten kiest voor een serviceabonnement bij aankoop van een elektrische scooter. U betaald een vast bedrag per maand en komt nooit meer voor verrassingen te staan. Het maandelijkse bedrag is inclusief: onderhoudsbeurten, banden (ook lekrijden), service aan huis, vervangend vervoer enzovoort.

  Service abonnement per maand elektrische scooter. Al vanaf €9,95 per maand.

  Elektrische scooter verzekering

  Scooter Centrum is service partner van de ANWB. Voor een elektrische scooter heeft de ANWB 3 verschillende pakketten met eventuele extra opties:

  - WA verzekering: Basisverzekering
  - Wa + diefstal verzekering: Basisverzekering + verzekerd tegen diefstal
  - All Risk verzekering: Basisverzekering + verzekerd tegen diefstal + schade door eigen schuld

  Opties:

  • 3 jaar aanschafwaarde garantie
  • Rechtsbijstand verzekering
  • Opzittende verzekering
  • 24/7 Pechhulp ANWB

  Bereken hier eenvoudig uw verzekeringspremie

  Kopen, leasen of rijden op abonnementsbasis

  Bij Scooter Centrum is het mogelijk om op verschillende manieren een elektrische scooter aan te schaffen. Ter vergelijking zijn wij uitgegaan van een NIU N1S. Laat een van onze medewerkers u adviseren welke vorm het beste bij u past!

   NIU NQi Sport

   Directe koop

   Abonnementsbasis

   Financial lease

  Prijs

   Vanaf €3149,-

   Vanaf €189 p/m

   Vanaf €60 p/m

  Onderhoud

   Optie

   Inclusief

   Optie

   Verzekering

   Optie

   Inclusief

   Optie

  24/7 Pechhulp

   Optie

   Inclusief

   Optie

  Service aan huis

   Optie

   Inclusief

   Optie

  Vervangend vervoer

   Optie

   Inclusief

   Optie

  Looptijd

   X 

   36 of 24 maanden

   72 maanden

  Vrijblijvend proefrijden op alle NIU modellen

  Wist u dat het in de branche vaak niet mogelijk is om een proefrit te maken? Wij proberen dit anders te doen. Het is bij ons mogelijk om vrijblijvend proef te rijden op alle NIU modellen. Zo kunt u ervaren welke elektrische scooter het beste bij u past.  

   Boek hier vrijblijvend uw proefrit op een NIU elektrische scooter.  NIU review en specificatie video's

  NIU scooters zijn voorzien van veel specificaties en gadgets. Om u een duidelijk beeld te geven wat de mogelijkheden zijn hebben wij een aantal video's live staan!
  Neem direct een kijkje op het scootercentrum youtube kanaal

   

  KLANTERVARINGEN NIU SCOOTERS

  Ellen - 
  ★★★★★
  ''Geweldig fijne scooter. Trekt vlot op, rijdt heerlijk comfortabel en op langere stukken is de cruisecontrol ook prettig!
  Accu is supermakkelijk eruit te halen om thuis binnen op te laden - ook mogelijk om een oplaadkabel naar de scooter te doen, maar accu eruit is mijn persoonlijke voorkeur.''

  Fred - 
  ★★★★★
  ''Ben zeer tevreden over mijn Niu scooter!'