Nieuw kettingslot bestellen? Een ruim assortiment! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kettingsloten

  Kettingsloten bij Scootercentrum Altijd uw scooter op slot! Wat is een kettingslot?Het antwoord op die vraag is heel simpel. Het is een slot met een ketting. De ketting maakt u vast aan een object zoals een fietsenrek, vervolgens sluit u de ketting door middel van een slot. Op deze manier staat uw scooter altijd vast en is de kans minder groot da Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Kettingsloten bij Scootercentrum

  Altijd uw scooter op slot!

  Wat is een kettingslot?
  Het antwoord op die vraag is heel simpel. Het is een slot met een ketting. De ketting maakt u vast aan een object zoals een fietsenrek, vervolgens sluit u de ketting door middel van een slot. Op deze manier staat uw scooter altijd vast en is de kans minder groot dat deze gestolen wordt.

  Is ieder kettingslot even lang?
  Nee. Er zijn over het algemeen drie lengtes sloten. 120 centimeter, 150 centimeter en 170 centimeter. Afhankelijk van uw wensen kunt u de beste lengte ketting bepalen!

  Wat is belangrijk bij het kopen van een slot?
  Er zijn een aantal zaken belangrijk bij het aanschaffen van een slot. Zo moet u bij een kettingslot rekening houden met de verschillende lengtes van een kettingslot. Ook is het verstandig om rekening te houden met een ART-goedkeuring van het slot. Een ART-goedgekeurd slot kan 1 tot 5 sterren bevatten. Hoe meer sterren het slot heeft, hoe beter het slot dient tegen diefstal. In de meeste gevallen komt het voor dat de verzekering een ART-gecertificeerd slot eist. Niet elk scooterslot past op iedere scooter, vraag daarom gerust advies aan een van onze medewerkers! Op die manier weet u zeker dat u het juiste scooterslot besteld.

  Welke merken sloten hebben jullie?
  Scootercentrum heeft verschillende merken sloten in haar assortiment. Zo heeft Scootercentrum onder andere het merk Luma in haar assortiment. Het speciale aspect van het merk LUMA is dat sommige sloten zijn uitgerust met een ART-5 certificering, als één van de weinige slotenmerken. Dit houdt in dat het slot het beste bestand is tegen diefstal en vernieling. Naast het merk LUMA heeft Scootercentrum ook merken zoals Pro-tect en Starry in haar assortiment.

  Weet u niet zeker wat het beste slot is voor uw scooter? Neem dan contact met één van onze medewerkers op en wij helpen u bij de zoektocht naar het perfecte kettingslot.