Kymco scooter kopen? Alle modellen - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kymco Scooters

  Kymco scooters zijn in Nederland erg populair. Dat hebben ze te danken aan de goede prijs-kwaliteitverhouding. Wil je een mooie en goede scooter kopen voor niet al te veel geld dan kom je al snel bij een Kymco uit. Wat ook bijdraagt aan het succes is dat iedereen wel een passende Kymco kan kopen. Het merk heeft veel verschillende gezichten. Stadsmo Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Prijs

  -
  3 Producten

  Kymco scooters zijn in Nederland erg populair. Dat hebben ze te danken aan de goede prijs-kwaliteitverhouding. Wil je een mooie en goede scooter kopen voor niet al te veel geld dan kom je al snel bij een Kymco uit. Wat ook bijdraagt aan het succes is dat iedereen wel een passende Kymco kan kopen. Het merk heeft veel verschillende gezichten. Stadsmodellen, een racemodel, een retro-uiterlijk, je vindt wat je zoekt in de collectie Kymco’s. Ze zijn allemaal technisch heel modern en bij de tijd, dus je levert niet in op kwaliteit.

  Ook zijn ze zuinig en betrouwbaar. Standaard zit er 3 jaar fabrieksgarantie op de Kymco. Dat geeft wel aan dat betrouwbaarheid een sterk punt is van Kymco. Je ziet ook regelmatig hele oude modellen nog vrolijk rondrijden. Voeg dat bij de scherpe prijs en een Kymco kopen wordt wel heel aantrekkelijk.

  Betaalbare kwaliteit Kymco scooters

  De Taiwanese Kymco scooters zijn betaalbaar, maar zeker de nieuwste modellen zijn voorzien van de modernste techniek: een Euro 5 motorblok, LED verlichting, een digitaal display en een USB lader. Ze zijn verkrijgbaar in zowel de 25 km/uur als de 45 km/uur variant en in verschillende kleuren. Tegenover de scherpe prijs staat dat je hier en daar wel eens iets inlevert, maar het eindplaatje is altijd positief. Ontdek op de website de verschillende modellen en vergelijk zelf. Maak daarna je Kymco scooter nog mooier met een origineel Kymco windscherm.

  De nieuwste Kymco modellen

  De Kymco Agility is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Het is dan ook een populair model. Hij is er met 12 inch velgen of met 16 inch velgen, in diverse kleuren, met een extra lang zadel en er is zelfs een transportmodel. De Kymco Like is een mooi afgewerkte retro-scooter, stijlvol in alle details. De Kymco New People is een kilometervreter: zuinig en met een geweldige wegligging.

  Service van Scootercentrum

  Naast je mooie en betaalbare scooter van Kymco profiteer je natuurlijk ook van de vele extra’s van Scooter Centrum. Kom je er met de informatie op de website niet uit, neem dan contact met ons op. We staan altijd klaar om je verder te adviseren. Nog beter: maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Bij een kop koffie bespreken we je wensen en mogelijkheden en je kunt meteen een proefritje maken op de scooter van je keuze.

  Verder hebben we nog heel veel andere extra’s: veel modellen kun je leasen in plaats van meteen kopen: je betaalt dan gespreid. We hebben een handig all-in onderhoudsabonnement en ook op verzekeringsgebied kunnen we je helpen. Van de verplichte WA-verzekering tot een allriskverzekering, de partners waarmee we samenwerken hebben altijd een gunstige aanbieding voor jou.