Scooter leasen: betaal een klein bedrag per maand - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Scooter leasen: betaal een klein bedrag per maand

  Een gloednieuwe of tweedehands scooter kopen, maar liever niet de volledige aankoopprijs in één keer afrekenen? Bij Scootercentrum kan het! Door een scooter te leasen, betaal je een klein, vast bedrag per maand.

  Nieuwe of tweedehands scooter leasen: wat houdt dat in?

  Een scooter leasen is eigenlijk niks anders dan het in termijnen afbetalen van het aankoopbedrag. Je kunt het vergelijken met een smartphoneabonnement, waarbij je in eerste instantie niks tot weinig betaalt voor het toestel zelf. Door maandelijks een bedrag te betalen, los je die kosten langzaam af. Bij een scooter of brommer leasen werkt dat net zo. Je leent of huurt de scooter dus niet: hij is écht van jou.

  Waarom zou ik een scooter of brommer leasen?

  Bij Scootercentrum begrijpen we maar al te goed: de scooter van je dromen kopen is financieel niet altijd haalbaar. En dat is precies waarom de optie om een (tweedehands) scooter te leasen zo fijn is. Dit geeft je toch de kans jouw favoriete scooter te scoren. Zónder dat je betaalrekening ineens angstvallig leeg is.

  Kom ik in aanmerking voor leasen?

  Goed om te weten is: niet iedereen komt in aanmerking voor het leasen van een scooter. Je moet bijvoorbeeld minimaal 18 jaar zijn én je moet kunnen aantonen dat je financiële situatie het toelaat. Gelukkig zijn de eisen om te mogen leasen niet torenhoog. Of jij in aanmerking komt, dat vertellen we je snel nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld.

  Extra aflossen voor lager termijnbedrag

  Heb je gedurende de looptijd van je contract een financiële meevaller? En los je graag eens wat extra geld af? Dat kan! Voor jou fijn: zo wordt je maandbedrag (tijdelijk) nóg een stukje lager en kun je extra goedkoop een scooter leasen.

  Vrijblijvend advies ontvangen?

  Wil jij graag een nieuwe of tweedehands scooter leasen? Maar zit je nog met vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag en voorzien je van al het advies dat je nodig hebt. Ook als je vragen hebt over het leasen van een bezorgscooter

  Wat betaal ik per maand?

  Het bedrag dat je maandelijks betaalt voor je scooter is afhankelijk van meerdere factoren en van jouw persoonlijke voorkeuren. Denk aan de hoogte van het aankoopbedrag, hoeveel je graag aanbetaalt en aan de eventuele accessoires die je erbij koopt. Goed om rekening mee te houden is wel: verzekeringskosten, onderhoudskosten en reparatiekosten zijn niet inbegrepen in het maandbedrag.

  Ontdekken hoeveel jouw droomscooter je maandelijks kost en of je in aanmerking komt voor leasen? Je komt er eenvoudig en snel achter via onderstaand aanvraagformulier. Lees hier meer over het leasen van een elektrische scooter.