Scooter: handschoenen voor in de kou, wind en regen - Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Handschoenen

  De wind, regen en kou trotseren op de scooter? Handschoenen kun je dan vast gebruiken! Bij Scootercentrum vind je dé producten die je nodig hebt voor een warme en comfortabele rit.   Extra warmte op scooter of brommer: handschoenen Vingers die zó koud zijn dat je ze nog nauwelijks kunt bewegen. Of van dat pijnlijke getintel, op het moment dat Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  De wind, regen en kou trotseren op de scooter? Handschoenen kun je dan vast gebruiken! Bij Scootercentrum vind je dé producten die je nodig hebt voor een warme en comfortabele rit.  

  Extra warmte op scooter of brommer: handschoenen

  Vingers die zó koud zijn dat je ze nog nauwelijks kunt bewegen. Of van dat pijnlijke getintel, op het moment dat je handen weer wat warmte krijgen. Heb jij dat wel eens ervaren? Dan weet je: dát voorkom je het liefst. Hoog tijd om eens een goed paar scooterhandschoenen aan te schaffen dus! Want tijdens zo’n scooterrit met snijdende wind, regen of zelfs sneeuw, ligt het krijgen van koude handen op de loer.

  Het verschil met normale handschoenen

  Waarom je niet gewoon dat stel dikke wanten van zolder kunt halen voordat je op pad gaat? Dat zit zo: scooterhandschoenen zijn zó ontwerpen, dat jij geen beperkingen ervaart tijdens het rijden. Dankzij het soepele en elastische materiaal beweeg je je vingers nog gemakkelijk en je scooter besturen is dan ook geen probleem. Heb je wollen wanten aan je handen, dan zou dat wel eens een stuk lastiger kunnen zijn.

  Bescherm je handen tegen beschadigingen

  Waarom scooterhandschoenen bovendien niet mogen ontbreken in je garderobe: ze hebben een beschermende functie. Want maak je een smak of bots je ergens tegenaan, dan is het toch fijn als je handen vrij blijven van beschadigingen. Een laag leer of polyamide om je handen zou daar wel eens bij kunnen helpen. De kans op wondjes wordt hiermee een stuk kleiner.

  Touchscreen blijven gebruiken?

  Even snel de route checken terwijl je bij het stoplicht staat. Of aan de kant van de weg dat belangrijke appje beantwoorden. Als je dat doet, is het wel zo fijn als je jouw handschoenen kunt aanhouden. Daarom vind je in ons assortiment scooterhandschoenen waarmee je apparaten met touchscreens gewoon blijft gebruiken. Handig!

  Verwarmde handschoenen scooter: waterproof én ademend

  Verder een fijne eigenschap van onze verwarmde handschoenen voor de scooter: ze zijn waterproof én ademend. Terwijl water en kou dus geen weg vinden naar binnen, doet frisse lucht dat wel. Droge, warme én fris ruikende handen. Wat wil je nog meer?

  Kies jouw favoriete model en maat

  Niet alle handen zijn even groot en niet iedereen heeft dezelfde voorkeuren. Daarom kies je bij Scootercentrum uit verschillende soorten en maten. Van een klittenbandsluiting tot een elastieken band. Van een fleece binnenvoering tot een binnenkant van polyamid. En van een small-formaat tot XXL. Scootercentrum heeft voor iedere scooterrijder wat wils.  

  Handen verwarmen met handmoffen?

  Geef je jouw handen graag wat extra warmte op de scooter of brommer? Maar zijn handschoenen niet helemaal jouw ding? Misschien ben je geholpen met onze handmoffen. Dit zijn handwarmers die je eenvoudig bevestigt aan je stuur. En als de zon schijnt en het kwik stijgt, haal je ze er net zo makkelijk weer vanaf!

  Advies nodig?

  Heb je vragen over onze accessoires voor de scooter, handschoenen of ons bedrijf? Of wil je graag wat hulp bij het maken van de juiste keuze? Scootercentrum geeft je al het advies dat je nodig hebt. Bel of mail ons óf kom langs in onze showroom!