Scooter Accessoires - Voor 23:45 besteld? Morgen in huis. - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Scooter Accessoires: noodzakelijke extra’s

  Wanneer je je nieuwe scooter hebt uitgezocht ben je nog niet helemaal klaar. Je moet nog een aantal dingen regelen, zoals verzekeringen, administratie, de manier van betalen en misschien ons mooie all-in service abonnement. Maar dat is nog niet alles: er zijn nog een heleboel accessoires die je scooter mooier, functioneler en comfortabeler maken. Toon meer

  Merken

  Passend op Merk Scooter

  Prijs

  -
  23 Producten

  Wanneer je je nieuwe scooter hebt uitgezocht ben je nog niet helemaal klaar. Je moet nog een aantal dingen regelen, zoals verzekeringen, administratie, de manier van betalen en misschien ons mooie all-in service abonnement. Maar dat is nog niet alles: er zijn nog een heleboel accessoires die je scooter mooier, functioneler en comfortabeler maken.

  Sommige accessoires zijn onmisbaar, zoals een helm of een slot. Andere maken het rijden op je scooter een stuk comfortabeler, zoals handmoffen, windschermen of beenkleden. Je scooter functioneler maken kan door een topkoffer. En je scooter beschermen tegen weersinvloeden kan met een beschermhoes of een zadelhoes. Bij Scootercentrum vind je de beste scooter accessoires, zowel universele die op bijna elke scooter passen als heel veel specifieke die passen op een bepaald merk of type.

   

  Noodzakelijke scooteraccessoires

  Onmisbaar zijn een helm en een slot. Waar het gaat om een helm, kun je kiezen tussen een jethelm, systeemhelm of een integraalhelm. Wanneer je een helm van goede kwaliteit koopt, bieden ze alle drie een goede basisveiligheid. Uiteindelijk beschermt een integraalhelm het best, zeker wanneer je op hogere snelheid rijdt.

  Maar welke soort helm je kiest is vooral ook een kwestie van voorkeur. Ook waar het gaat om sloten kun je kiezen uit verschillende varianten. Er zijn beugelsloten, spiraalsloten en kettingsloten. Ook verkopen we muurankers. Dat zijn metalen ankers waaraan je je scooter met het slot vast kunt maken. Sommige verzekeringen stellen dit verplicht wanneer je je scooter in je tuin of schuurtje stalt.

   

  Topkoffers, beschermhoezen en beenkleden

  Veel merken hebben hun eigen scooter accessoires. Bij Scootercentrum hebben we bijvoorbeeld Piaggio Zip accessoires of Vespa Sprint accessoires die speciaal zijn afgestemd op deze scooters. Precies passend, in de goede kleuren en op maat. Vooral beenkleden en beschermhoezen zijn er voor heel veel verschillende scooters.

  Dat is ook wel logisch, want die moeten precies passend zijn om goed te kunnen werken. Handmoffen zijn bijna altijd universele producten: geschikt voor alle soorten scooters. Bij topkoffers zijn er mooie en goede universele exemplaren, maar ook specifieke koffers voor merken en modellen.

   

  Scooter Accessoires online kopen

  Accessoires kun je gemakkelijk online kopen. Op onze website kun je veel accessoires per merk en type vinden. Zo kun je thuis op de bank de mooiste scooter accessoires uitzoeken en veilig en snel in de webshop betalen. We bezorgen je bestelling snel bij je thuis. Boven de 75 euro is die bezorging gratis. Wil je je nieuwe aanschaf eerst komen bekijken, dan kan dat in onze showroom. Wil je uitgebreid advies? Maak dan een afspraak, dan weet je zeker dat één van onze ervaren medewerkers alle tijd voor je heeft. De koffie krijg je er gratis bij!