Nieuw windscherm scooter kopen? Veilig achteraf betalen! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Windscherm voor scooters: praktisch en comfortabel

  Een windscherm bepaalt voor een deel de uitstraling en het gezicht van je scooter, maar het is vooral een hele praktische accessoire. Je hebt minder last van de wind en een windscherm beschermt je tegen kou en in de zomer tegen insecten. Ook tegen regen biedt een windscherm wat bescherming, zeker een hoog windscherm. Wanneer je je scherm goed schoo Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Een windscherm bepaalt voor een deel de uitstraling en het gezicht van je scooter, maar het is vooral een hele praktische accessoire. Je hebt minder last van de wind en een windscherm beschermt je tegen kou en in de zomer tegen insecten. Ook tegen regen biedt een windscherm wat bescherming, zeker een hoog windscherm. Wanneer je je scherm goed schoonhoudt en goed onderhoudt, dan gaat het niet ten koste van je zicht. Naast de praktische bescherming biedt een windscherm vooral een meer luxe uitstraling en zeker bij een retro model scooter een mooie retro look.

  Soorten scooter windschermen

  Windschermen zijn er in verschillende tinten, zoals helder of smoke. Scooters worden standaard geleverd zonder windscherm. De keuze voor een bepaald soort windscherm is een kwestie van smaak. Bij sommige kleuren scooters past een smoke windscherm beter en sommige mensen vinden het gewoon mooier.

  Smoke windschermen zijn er ook nog in lichtere en donkerder tinten. Ook zijn windschermen er in verschillende maten. Over het algemeen zijn dat er drie: hoog, medium en laag. De hoge beschermen natuurlijk beter tegen wind, de lage zien er vaak wat sportiever uit. Bekijk vooral de verschillende varianten, liefst in onze showroom. Dan kun je goed beoordelen wat bij jouw scooter het mooiste staat.

  Kwaliteit van onze windschermen

  De kwaliteit van een windscherm voor je scooter wordt bepaald door het materiaal en de montage. Windschermen zijn van kunststof. Is het materiaal wat steviger en dikker dan doet het scherm beter z’n werk. De montage van een windscherm komt vrij precies. Wanneer het te strak wordt afgesteld breekt het sneller of komt er sneller een scheur in. Een goede kwaliteit scherm is wat steviger en breekt ook minder snel.

  Daarnaast past een scherm dat van hetzelfde merk is als de scooter vaak beter. Zoek daarom het windscherm van het merk en type van je scooter. Bij Scootercentrum vind je ze te kust en te keur op onze website. De meeste windschermen worden standaard geleverd met een bevestigingsset.

  Wees de kou, de regen en de wind de baas met een windscherm

  Een scooter windscherm biedt naast zijn praktische voordelen ook een nieuwe look voor uw scooter. Een windscherm is er te koop in verschillende kleuren en formaten. Wees de kou, de regen en de wind de baas met een nieuw scooter windscherm!

  Om u een handje te helpen, hebben we de windschermen alvast voor u opgesplitst. Weet u al welk windscherm u nodig heeft? Klik dan op ''alle windschermen''. Weet u nog niet welk windscherm scooter u nodig heeft? Klik dan op ''windscherm per merk en type scooter''.

   

  Waarom een windscherm?

  Zoals het woord windscherm al zegt, houdt het de wind tegen. Naast het tegenhouden van de wind, kunt u er zich ook achter verschuilen wanneer het regent. Een windscherm is niet alleen functioneel bij slecht weer. Op een mooie zomeravond houdt het ook alle insecten tegen die u op uw rit tegen komt. Naast alle praktische voordelen geeft het uw scooter net dat beetje extra uitstraling.

  Wat voor soorten zijn er?

  Er zijn over het algemeen drie soorten windschermen verkrijgbaar: hoog, medium en laag. Naast de verschillende afmetingen zijn ze ook verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Wilt u uw scooter een sportief uiterlijk geven? Kies dan voor een ''smoke'' windscherm! Wilt u uw scooter liever een neutraler uiterlijk geven? Kies dan voor het retro transparante windscherm!

  Heb ik nog wel goed zicht op mijn scooter?

  Ja. Zelfs met een windscherm heeft u nog goed zicht op uw scooter. Het is vaak afhankelijk van uw lengte of u over het scherm heen kijkt, of door het scherm heen kijkt. Zo lang u het scherm schoon houdt is de zichtbaarheid prima. Daarnaast zijn er allerlei artikelen verkrijgbaar die er voor zorgen dat regen makkelijk van uw scherm af loopt en dat u zichtbaarheid niet wordt beperkt bij extreem koud weer.

  Krijg ik een bevestigingsset erbij?

  Onze windschermen worden voornamelijk geleverd met bevestigingsset. Er zijn ook een aantal die zonder bevestigingsset worden geleverd. Er staat altijd vermeld of het artikel wat u wilt bestellen met of zonder bevestigingsset wordt geleverd.

  Hebben jullie voor alle merk en type scooters windschermen?

  Ons assortiment is erg breed wat betreft windschermen. Voor de meeste merken en type scooters hebben wij een geschikt artikel in ons assortiment. Mocht het toch voor komen dat wij een windscherm niet in ons assortiment hebben, neem dan contact op met een van onze werknemers. Zij kunnen u, met alle plezier, helpen in de zoektocht naar het juiste windscherm voor uw merk en type scooter!

  Je scooter windscherm online kopen

  Je kunt je scooter windscherm gemakkelijk online kopen. Thuis op de bank kun je de verschillende modellen bekijken en je betaalt makkelijk en veilig in de webshop. Heb je vragen of twijfel je welk model geschikt is voor jouw scooter? Neem dan contact op, we helpen je graag met de zoektocht naar het juiste windscherm. Heb je je keuze gemaakt? Dan bezorgen we je windscherm snel bij je thuis. Boven de 75 euro is de bezorging gratis.

  Weet u niet zeker welk scooter windscherm bij uw merk en type scooter past? Klik dan op windschermen per merk en type scooter voor uw juiste scooter windscherm!