Niu: Wereldleider in Elektrische Scooters - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Niu: wereldleider in elektrische scooters

  Niu is een wereldspeler op het gebied van elektrische scooters. De meest verkochte elektrische scooter van dit moment. Altijd uitgerust met A-merken onderdelen en sympathiek geprijsd. Wanneer je een Niu wilt kopen ben je bij Scootercentrum op het goede adres. We leveren alle scooters uit de Niu NQi-serie, de Niu MQi-serie en de Niu UQi-serie. Daar Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  15 Producten

  Niu is een wereldspeler op het gebied van elektrische scooters. De meest verkochte elektrische scooter van dit moment. Altijd uitgerust met A-merken onderdelen en sympathiek geprijsd. Wanneer je een Niu wilt kopen ben je bij Scootercentrum op het goede adres. We leveren alle scooters uit de Niu NQi-serie, de Niu MQi-serie en de Niu UQi-serie.

  Daarnaast kun je veel, heel veel onderdelen en accessoires voor je Niu bij ons kopen. Het Chinese bedrijf ging in 2014 van start en was meteen heel succesvol in thuisland China. Vanaf 2017 is Niu bezig de Nederlandse markt te veroveren en dat lukt prima. Niet alleen is Niu een geliefde scooter als deelscooter of voor bezorgdiensten, ook steeds meer particulieren kopen een Niu. Dat is niet voor niets: elektrisch rijden is groen en goedkoop en een Niu kopen is dan een uitstekende keuze.

  Meer dan scooters

  Niu heeft een breed assortiment aan scooters. De drie series bieden voor elk soort scooterrijder één of meer modellen: stoere stadsmodellen, een cargo-uitvoering, sportieve modellen, je kunt eindeloos kiezen. Naast een betrouwbare en betaalbare scooter is een Niu ook een mooie scooter. Aan het design wordt veel aandacht besteed en kenmerkend voor de Niu is de haloring rond de koplamp, een element waaraan je een Niu meteen herkent. 

  Naast scooters maakt Niu ook elektrische steps. Ook die zit bij Scootercentrum in het assortiment, net als heel veel accessoires, zoals windschermen, topkoffers, tassen, rugsteun of smartphonehouder. Ook kun je alle mogelijke onderdelen van je Niu bij ons kopen.

   

  Marktleider in elektrische scooters

  Niu is marktleider in de verkoop van elektrische scooters. Het immense succes begon in China en is nu ook in Nederland in opkomst. Ook de verkoop van andere elektrische scooters is booming. De elektrische scooter is bezig de scootermarkt te veroveren. Dat is niet gek: elektrische scooters van NIU zijn stil en stoten geen uitlaatgassen uit. Met de steeds strengere milieunormen is dat een groot voordeel.

  Nog steeds is van veel elektrische scooters de aanschaf prijs hoger dan van een benzinescooter. Dat wordt gecompenseerd door de lage onderhoudskosten en het feit dat een elektrisch rijden veel goedkoper is dan het rijden op benzine. Het enige nadeel van elektrisch rijden, het opladen van de accu en het kilometerbereik van de accu, wordt steeds minder groot. De techniek wordt steeds beter en in veel scooters kun je twee accu’s plaatsen.

   

  Een NIU kopen

  Je kunt bij Scootercentrum al je aankopen online doen, ook het kopen van een scooter. Maar we kunnen ons voorstellen dat je eerst wel eens een proefritje wilt maken. Dat kan bij Scootercentrum zonder problemen. Het beste kun je daarvoor even een afspraak maken, dan hebben we alle tijd voor je. Kunnen we je meteen vertellen hoe je je scooter het beste onderhoudt, welke verzekering je nodig hebt en hoe makkelijk je kunt leasen en gespreid kunt betalen bij Scootercentrum. We helpen je graag!