Elektrische step aanschaffen? Scoor jouw favoriet bij Scootercentrum - Scooter Centrum
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Elektrische step: hét voertuig van nu

  Ben je van plan jouw voortuigencollectie te verrijken met een elektrische step? Goed idee! Een e-step is hip, compact én supersnel. Bij Scootercentrum scoor je de step waar je blij van wordt.   Waarom een elektrische step kopen? Iedereen die zo’n e-step wel eens voorbij heeft zien sjezen weet: met dit voertuig onder je voeten steel je de sho Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Ben je van plan jouw voortuigencollectie te verrijken met een elektrische step? Goed idee! Een e-step is hip, compact én supersnel. Bij Scootercentrum scoor je de step waar je blij van wordt.

   

  Waarom een elektrische step kopen?

  Iedereen die zo’n e-step wel eens voorbij heeft zien sjezen weet: met dit voertuig onder je voeten steel je de show. Want waar men vroeger beenkracht diende te gebruiken om met een step van A naar B te komen, doet bij een elektrische step de motor al het werk. Hoe tof is dat? Het enige wat jij hoeft te doen is op de knopjes drukken en het verkeer in de gaten houden.

   

  De voordelen op een rij

  Een e-step is niet alleen hip en gebruiksvriendelijk. Ook op andere vlakken brengt dit voertuig voordelen met zich mee:

  • Leg je korte afstanden af, dan is het een vlotte manier om je bestemming te bereiken. Het is bijvoorbeeld sneller dan met de fiets.
  • Dit vervoersmiddel werkt op een accu en je verbruikt dus geen benzine. Dit is goedkoop én milieuvriendelijk.
  • Een elektrische step is vaak licht van gewicht en opvouwbaar. Hierdoor neem je hem probleemloos overal mee naartoe; in de hand, in je auto en in het openbaar vervoer.

   

  Wat zijn de nadelen van een e-step?

  Ieder voordeel heeft zijn nadeel en zo kent ook een elektrische step kanttekeningen:

  • In Nederland zijn de meeste e-steps momenteel (nog) niet toegestaan op de openbare weg. Dat betekent dat je ze enkel mag gebruiken op privéterrein.
  • Omdat je afhankelijk bent van stroom, dien je de route altijd af te stemmen op de actieradius. Zo voorkom je dat je ergens strandt met een lege accu.
  • Een step veilig parkeren is niet altijd even gemakkelijk. Vaak is het nodig een e-step met je mee te dragen nadat je de plaats van bestemming bereikt hebt.

   

  Een keuze maken: eigenschappen om op te letten

  Wil je een elektrische step kopen, dan is het van belang te achterhalen welk model voldoet aan jouw wensen en eisen. Er zijn een aantal eigenschappen waarop je kunt letten bij het maken van een keuze.

  1. De actieradius

  Halverwege blijven steken op weg naar je werk, school of elders, dát wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is het van belang dat je de actieradius van jouw nieuwe e-step past bij de route die je van plan bent af te leggen.

  2. Het maximale draaggewicht en de afmetingen

  Ben je klein of groot? Licht of wat zwaarder? Voordat je een elektrische step in je digitale winkelmandje doet: ga na of de afmetingen en het maximale draaggewicht aansluiten bij jouw lengte en gewicht.

  3. Veiligheidskenmerken

  Veiligheid staat natuurlijk te allen tijde voorop. Eigenschappen als goede remmen, een bel en verlichting aan de voor- en achterkant dragen hieraan bij. Ons advies is dan ook: ga voor een e-step die met deze kenmerken gezegend is.

   

  4. Appconnectiviteit

  Wil je écht uitpakken, dan kun je kijken naar leuke extraatjes. Zoals appconnectiviteit. Is een elektrische step met een app te verbinden, dan lees je bijvoorbeeld op je telefoon af hoeveel kilometers je hebt afgelegd en wat de batterijstatus van de step is.

   

  Ervaar jouw e-step van dichtbij in onze showroom

  Heb je een elektrische step op het oog die alle punten op jouw wensenlijstje afvinkt? Maar wil je hem eerst eens van dichtbij bekijken voordat je hem koopt? Dat kan! In onze showroom bewonder je jouw favoriete model in levende lijve. En als je dan toch langskomt: het is tevens mogelijk een gratis proefrit te maken. Tijdens het steppen kom je er snel genoeg achter of dit hét voertuig is waarvan jouw hart sneller gaat kloppen.

  Advies waarop je kunt rekenen

  Onze showroom is niet alleen in het leven geroepen om onze elektrische steps te voelen, horen en ruiken. Ook heb je hier de kans ons het hemd van het lijf te vragen. Want als ervaren specialisten in het vak, kunnen wij je voorzien van betrouwbaar advies en waardevolle informatie. Aan marketingpraatjes doen we niet. We zeggen waar het op staat en helpen je graag aan de step die een glimlach op je gezicht tovert.

   

  Vragen? We helpen je graag

  Heb je een korte vraag? Die je zonder een bezoek aan de showroom beantwoord zou willen hebben? Natuurlijk is het ook mogelijk online of telefonisch met ons in contact te komen. Onze specialisten staan je graag te woord.