Nieuwe Beschermhoes? Scherpe prijs en snel geleverd! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Beschermhoes scooter

  Beschermhoes voor je scooter tegen weer en wind Staat jouw scooter vaak buiten of gebruik je hem een tijdje niet? Een beschermhoes voor je scooter houdt niet alleen regen en ander vocht tegen, maar ook stof. Een goede scooter beschermhoes zorgt ervoor dat je scooter minder snel reparatie nodig heeft. Ook blijft je scooter natuurlijk veel mooier wa Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Beschermhoes voor je scooter tegen weer en wind

  Staat jouw scooter vaak buiten of gebruik je hem een tijdje niet? Een beschermhoes voor je scooter houdt niet alleen regen en ander vocht tegen, maar ook stof. Een goede scooter beschermhoes zorgt ervoor dat je scooter minder snel reparatie nodig heeft. Ook blijft je scooter natuurlijk veel mooier wanneer je hem beschermt met een scooter beschermhoes.

  Bij Scootercentrum koop je een beschermhoes die op vrijwel elke scooter past of eentje die speciaal voor jouw model en merk is gemaakt. Die laatste zijn soms duurder, maar je weet dan zeker dat hij past als een handschoen. Een speciale hoes is de beschermhoes voor je scooter met windscherm. Met die hoes hoef je je windscherm niet te verwijderen om je scooter optimaal te beschermen.

  Om op te letten

  Er zijn een paar dingen waar je even goed op moet letten wanneer je een beschermhoes koopt. Wanneer je een hoes koopt voor je eigen specifieke merk en model kun je vaak kiezen voor een beschermhoes voor een scooter mét windscherm of zonder windscherm. Ook zijn er scooter beschermhoezen die geschikt zijn voor over een topkoffer.

  Heb je een universele scooter beschermhoes, dan is het  even extra opletten op de maat. Twijfel je tussen twee maten, kies dan voor de grootste van de twee. Je kunt een hoes meestal goed strak trekken doordat er elastiek rondom zit. Hij sluit dan goed aan, ook al is hij aan de grote kant. In de praktijk kan er weinig misgaan bij de aanschaf van een beschermhoes wanneer je goed op deze dingen let.

   

  Tips voor het onderhoud van de scooter beschermhoes

  Alvast een paar tips voor wanneer je je beschermhoes in gebruik hebt. Let goed op dat je uitlaat niet erg heet meer is wanneer je de hoes over je scooter trekt. De hoes kan dan aan je uitlaat vastsmelten. Heeft het hard geregend? Kijk dan of er plasjes zijn ontstaan op de hoes en verwijder ze; plasjes kunnen de waterdichtheid aantasten.

  Staat je scooter langer dan een paar weken onder de hoes? Laat je scooter dan zo nu en dan even “luchten” om vocht en condens te voorkomen. Maak je hoes liefst alleen met water schoon, de waterdichte coating is erg gevoelig voor schoonmaakmiddelen. Gebruik je je hoes niet? Berg hem dan schoon en droog op. Je kunt de beschermhoezen gebruiken voor je benzine scooter alsook je elektrische scooter.

   

  Je beschermhoes online kopen

  Je kunt je scooter beschermhoes gemakkelijk online kopen. Thuis op de bank kun je de verschillende modellen bekijken en je betaalt makkelijk en veilig in de webshop. Heb je vragen of twijfel je welk model geschikt is voor jouw scooter? Neem dan contact op, we adviseren je graag.