Scooter Beenkleed? Wij hebben ze allemaal op voorraad! - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Beenkleden

SCOOTER BEENKLEED BIJ SCOOTERCENTRUM
EEN BEENKLEED MAAKT SCOOTER RIJDEN COMFORTABEL IN KOUDE TIJDEN.

Het fenomeen van een beenkleed op een scooter is rustig een hype te noemen, op deze pagina vindt u alle informatie over onze Tucano beenkleden.

Wat is een beenkleed?
Een beenkleed is een scooter accessoire waardoor u er warmpjes bij zit op uw scooter tijdens de koude periodes. Het beenkleed is te vergelijken met een deken wat over uw schoot ligt. De accessoire geeft niet alleen warmte, maar het houdt u ook droog. Daarnaast zijn onze beenkleden voorzien van handige opbergvakken, zodat u uw laptop of Ipad makkelijk mee kunt nemen op de scooter.

Welke merken beenkleden verkoopt Scootercentrum?
Scootercentrum verkoopt alleen het merk Tucano Urbano. Het Italiaanse merk staat niet alleen bekend om haar beenkleden, maar ook om haar handmoffen, beschermhoezen, kleding en handschoenen. Het merk staat bekend om haar kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast heeft het merk ook een luxe uitstraling. Tucano Urbano heeft verschillende type beenkleden in haar assortiment, daarmee kunnen bijna alle merk en type scooters van een Tucano beenkleed worden voorzien.

Wat zijn de eigenschappen van een Tucano beenkleed?
Hij is waterdicht. Hij zorgt voor warmte. Hij is voorzien van een anti-diefstal systeem. Hij is extra zacht van binnen. Hij is voorzien van extra luchtkamers waardoor hij niet gaat klapperen bij hoge snelheden. En hij wordt geleverd met een montagehandleiding, waardoor zelf monteren een fluitje van een cent is.

Krijg ik het helemaal niet meer koud op de scooter door een beenkleed?
Nee. Het beenkleed zorgt ervoor dat, logischerwijs, uw benen warm en droog blijven. Voor het droog en warm houden van uw handen, heeft Tucano handmoffen in het assortiment. Daarnaast verkoopt Scootercentrum regen- en winddichte kleding. Een beenkleed is de eerste stap.

Is het beenkleed makkelijk te monteren?
Een beenkleed word standaard geleverd met een montage handleiding vanuit Tucano. Verder hebben wij zelf ook een aantal montagehandleidingen gemaakt. Mocht u er vervolgens niet uitkomen met de montage kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Zijn er ook beenkleed accessoires beschikbaar?
Het beenkleed is te combineren met een telefoonhouder, handmoffen, een beschermhoes en een zadelhoes. U kunt deze accessoires bij aanbevolen combinaties met extra korting mee bestellen. 

Weet u niet goed welk beenkleed geschikt is voor uw scooter?

Klik dan op beenkleed per merk en type scooter voor uw geschikte scooter beenkleed!