Scooter Beenkleed? Wij hebben ze allemaal op voorraad! - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Beenkleden - Voor 23:45 besteld? Morgen in huis.

Tucano Urbano scooter beenkleed bij Scootercentrum

Alles over beenkleden.

Welkom bij Scooter Centrum, de online specialist in Tucano Urbano beenkleden. Op deze pagina vindt u alle informatie over Tucano beenkleden en over hoe u het geschikte beenkleed voor uw scooter vindt. 

Weet u al welk scooter beenkleed u nodig heeft voor uw scooter? Klik dan op alle beenkleden.
Weet u nog niet welk beenkleed geschikt is voor uw scooter? Klik dan op beenkleden per merk en type scooter.

Wat is nou eigenlijk een scooter beenkleed?
Een beenkleed is een scooter accessoire waardoor u er warmpjes bij zit op uw scooter tijdens de koude periodes. Het beenkleed is te vergelijken met een deken wat over uw schoot ligt. De accessoire geeft niet alleen warmte, maar het houdt u ook droog. Daarnaast zijn onze beenkleden voorzien van handige opbergvakken, zodat u uw laptop of Ipad makkelijk mee kunt nemen op de scooter.

Welke merken beenkleden verkoopt Scootercentrum?
Scootercentrum verkoopt alleen het merk Tucano Urbano. Het Italiaanse merk staat niet alleen bekend om haar beenkleden, maar ook om haar handmoffen, beschermhoezen, kleding en handschoenen. Het merk staat bekend om haar kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast heeft het merk ook een luxe uitstraling. Tucano Urbano heeft verschillende type beenkleden in haar assortiment, daarmee kunnen bijna alle merk en type scooters van een Tucano beenkleed worden voorzien.

Wat zijn de eigenschappen van een Tucano beenkleed?
Hij is waterdicht. Hij zorgt voor warmte. Hij is voorzien van een anti-diefstal systeem. Hij is extra zacht van binnen. Hij is voorzien van extra luchtkamers waardoor hij niet gaat klapperen bij hoge snelheden. En hij wordt geleverd met een montagehanleiding, waardoor zelf monteren een fluitje van een cent is.

Levering en betaling
Wanneer u een beenkleed bij Scootercentrum bestelt betaalt u geen verzendkosten. Bestelt u het beenkleed voor 23.45 uur 's avonds? Dan heeft u het de volgende dag al in huis!

Onze medewerkers adviseren u graag bij vragen of onduidelijkheden, zodat u de keuze kunt maken welk scooter beenkleed bij u past!