Scooter Beenkleed voor in de winter nodig? Alles op voorraad! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Beenkleden voor scooters

  Een beenkleed maakt scooter rijden comfortabel in koude tijden Op zoek naar een beenkleed om tijdens het scooter rijden lekker warm te blijven? Het fenomeen van een beenkleed op een scooter is rustig een hype te noemen, op deze pagina vind je alle informatie over onze beenkleden voor scooters. Zo rijdt je toch een stuk comfortabeler in de herfst o Toon meer

  Merken

  Passend op Merk Scooter

  Prijs

  -
  58 Producten

  Een beenkleed maakt scooter rijden comfortabel in koude tijden

  Op zoek naar een beenkleed om tijdens het scooter rijden lekker warm te blijven? Het fenomeen van een beenkleed op een scooter is rustig een hype te noemen, op deze pagina vind je alle informatie over onze beenkleden voor scooters. Zo rijdt je toch een stuk comfortabeler in de herfst of winter. Je kunt het beenkleed gedurende deze tijd op je scooter laten zitten.

  Jouw beenkleed zorgt ervoor dat jij er warmpjes bij zit

  Een beenkleed is een scooter accessoire waardoor je er warmpjes bij zit op jouw scooter tijdens de koude periodes. Het beenkleed is te vergelijken met een scooter deken wat over jouw schoot ligt. De accessoire geeft niet alleen warmte, maar het houd je ook droog. Daarnaast zijn onze beenkleden voorzien van handige opbergvakken, zodat je je laptop of Ipad eenvoudig mee kunt nemen op de scooter.

  Eigenschappen van een onze beenkleden

  Hij is waterdicht. Zorgt voor warmte. Is voorzien van een anti-diefstal systeem. Extra zacht van binnen. Voorzien van extra luchtkamers waardoor hij niet gaat klapperen bij hoge snelheden. En hij wordt geleverd met een montagehandleiding, waardoor zelf monteren een fluitje van een cent is. Of je nu rijdt in een Peugeot, Segway of SYM scooter al onze scooter beenkleden zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je warm blijft. 

  Universele beenkleden: Voor alle scooters

  Scooters bewegen snel en soepel door het verkeer. Ze zijn snel, licht, milieuvriendelijk en betrouwbaar. Zo moet het ook in de winter zijn. We willen ons niet laten beperken door het winterweer en hebben geen tijd om dikke regenbestendige kleding aan te doen, dus de natuurlijke keuze voor het winterseizoen is de warme en waterdichte Tucano Urbano Termoscud®. Het originele beenkleed. Bekijk hier één van de meest populaire universele scooter beenkleden.

  Veel gestelde vragen over beenkleden

  • Krijg ik het helemaal niet meer koud op de scooter door een beenkleed?

  Nee. Het beenkleed zorgt ervoor dat, logischerwijs, jouw benen warm en droog blijven. Voor het droog en warm houden van jouw handen, heeft Tucano handmoffen in het assortiment. Daarnaast verkoopt Scootercentrum regen- en winddichte kleding. Een beenkleed is de eerste stap.

  • Is het scooter deken eenvoudig te monteren?

  Een beenkleed word standaard geleverd met een montage handleiding vanuit Tucano. Verder hebben wij zelf ook een aantal montagehandleidingen gemaakt. Mocht je er vervolgens niet uitkomen met de montage kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

  • Zijn er ook beenkleed accessoires beschikbaar?

  Het beenkleed is te combineren met een telefoonhouder, handmoffen, een beschermhoes en een zadelhoes. Je kunt deze accessoires bij aanbevolen combinaties met extra korting mee bestellen.

  • Hoe vind ik het juiste beenkleed voor mijn scooter?

  Zie je door de beenkleden het bos niet meer? Wij hebben de oplossing voor jou. Onze beenkleden specialist heeft alle beenkleden gesorteerd per merk en type scooter. Zo kun je eenvoudig het beenkleed vinden dat bij jouw scooter past.

  • Mijn merk en type staat hier niet tussen?

  Het kan gebeuren dat jouw scooter er niet tussen staat. Neem altijd even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen direct uitzoeken of er een beenkleed voor jouw scooter beschikbaar is!

  • Kan ik een beenkleed ook ergens mee combineren?

  Scootercentrum is niet alleen verkoper van kwalitatieve beenkleden en scooters. Wij hebben ook een breed assortiment handschoenen, handmoffen, scooterhelmen, sloten en nog veel meer! 

  • Welke merken beenkleden verkoopt Scootercentrum?

  Scootercentrum verkoopt beenkleden van het merk Tucano Urbano. Het Italiaanse merk staat niet alleen bekend om haar beenkleden, maar ook om haar handmoffen, beschermhoezen, kleding en handschoenen. Het merk staat bekend om haar kwaliteit en duurzaamheid.

  Daarnaast heeft het merk ook een luxe uitstraling. Tucano Urbano heeft verschillende type beenkleden in haar assortiment, daarmee kunnen bijna alle merk en type scooters van een Tucano beenkleed worden voorzien. Ben je op zoek naar een beenkleed voor jouw vespa? Ook deze zijn van Tucano Thermoscud en van hoge kwaliteit. Bekijk ook onze Peugeot, Segway en SYM beenkleden. 

  Weet je niet goed welk beenkleed geschikt is voor jouw scooter?

  Klik dan op beenkleed per merk en type scooter voor jouw geschikte scooter beenkleed!