Tweedehands Elektrische Scooters: een nieuwe markt - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedehands Elektrische Scooters: een nieuwe markt

  Een tweedehands elektrische scooter koop je naturlijk bij Scootercentrum. In vergelijking met bezine scooters is het aantal 2e hands elektrische scooters nog beperkt. Bij Scootercentrum verkopen we heel veel merken en typen scooters. Daardoor krijgen we ook relatief vaak een elektrische scooter occasion aangeboden. Daar kun jij weer van profiteren: Toon meer

  Merken

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Tweedehands

  Prijs

  -
  4 Producten

  Een tweedehands elektrische scooter koop je naturlijk bij Scootercentrum. In vergelijking met bezine scooters is het aantal 2e hands elektrische scooters nog beperkt. Bij Scootercentrum verkopen we heel veel merken en typen scooters. Daardoor krijgen we ook relatief vaak een elektrische scooter occasion aangeboden. Daar kun jij weer van profiteren: regelmatig hebben we mooie aanbiedingen van tweedehands elektrische scooters.

  De meeste elektrische scooter occassions zijn één of twee jaar oud en hebben nog niet veel kilometers op de teller. Tegelijkertijd ben je wel een stuk goedkoper uit dan wanneer je een nieuwe scooter koopt. Je krijgt er vaak ook nog de mooiste accessoires voor een paar euro bij. Natuurlijk ben je er van verzekerd dat je tweedehands elektrische scooter technisch op en top in orde is. We kijken hem helemaal na en je hebt vaak nog fabrieksgarantie. Ook krijg je drie maanden dealergarantie. Mocht er binnen die drie maanden een mankement ontstaan (anders dan door slijtage), dan wordt dat binnen de garantie opgelost.

   

  Een elektrische scooter occasion

  Met een tweedehands elektrische scooter ben je twee keer milieubewust bezig en twee keer goedkoop uit. Een elektrische scooter is stil en milieuvriendelijk, je stoot geen uitlaatgassen uit. Daarbij komt dat een elektrische scooter veel minder storingsgevoelig is en veel minder onderhoud nodig heeft. Je bespaart dus op de onderhoudskosten.

  Ook is het rijden op een accu een stuk goedkoper dan het rijden op benzine. Vaak is een elektrische scooter wel duurder in aanschaf. Maar met de aankoop van een 2e hands elektrische scooter valt dat nadeel weg. Je bent stukken goedkoper uit dan wanneer je je scooter nieuw koopt en ook de bijbehorende accessoires kun je er meteen bij overnemen. De enige nadelen van een elektrische scooter, de beperktere actieradius en het opladen van de accu, zijn dingen waar je vooral even aan moet wennen. Wanneer je er op ingesteld bent, wil je niet meer anders dan elektrisch!

   

  Je tweedehands elektrische scooter kopen

  Ben je op zoek naar een elektrische occasion, check dan regelmatig onze website. Het aanbod wisselt regelmatig. We hebben vaak mooie aanbiedingen in tweedehands elektrische scooters van de bekende merken als Niu, Super Soco en Segway. Heb je een mooie elektrische scooter occasion uitgezocht? Dan bezorgen wij hem bij je thuis.

  Onze chauffeur weet ook alles van scooters en kan dus al je vragen beantwoorden. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op met ons, we beantwoorden graag je vragen! Je kunt je scooter online kopen en veilig online betalen, maar je bent natuurlijk ook welkom in onze showroom. Daar kun je alle tweedehands elektrische scooters bekijken en eventueel een proefritje maken.