Nieuwe Scooter Accu? Scherpe prijs en snel geleverd! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Accu's voor scooters

  Een betrouwbare scooter accu brengt u verder! Wat kost een accu?De prijzen van een scooter accu bij Scootercentrum verschillen van 20 euro tot 50 euro. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van het type accu waar u naar op zoek bent. Een betrouwbare accu is onmisbaar voor uw scooter. De accu zorgt er niet alleen voor dat uw scooter makkelijk st Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  228 Producten

  Een betrouwbare scooter accu brengt u verder!

  Wat kost een accu?
  De prijzen van een scooter accu bij Scootercentrum verschillen van 20 euro tot 50 euro. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van het type accu waar u naar op zoek bent.

  Een betrouwbare accu is onmisbaar voor uw scooter. 
  De accu zorgt er niet alleen voor dat uw scooter makkelijk start, maar voorziet ook de rest van uw scooter van stroom.

  Wat is de functie van een accu?
  Een scooter accu is dé stroombron van uw scooter. Niets is zo vervelend als scooter die niet wilt starten. De belangrijkste taak van een scooter accu is om uw scooter moeiteloos te laten starten. Daarnaast zorgt de scooter accu voor de stroomtoevoer naar de rest van uw scooter, waaronder de verlichting en andere elektronica in uw scooter.

  Zijn er verschillende soorten accu's?
  Een scooter accu is er in veel verschillende soorten en maten. De meest voorkomende soort scooter accu is de lood accu. De lood accu dient u zelf (bij) te vullen met accuzuur. De lood accu is dus niet onderhoudsvrij. Een accu die wel onderhoudsvrij is, is de gel accu. Een gel accu hoeft u dus nooit zelf (bij) te vullen. Het zuur is in de vorm van gel geïnjecteerd in de accu.

  Welke merken accu's heeft Scooter Centrum in het assortiment?
  Scooter Centrum heeft verschillende merken accu's in het assortiment. De accu's in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur. De meeste accu's in ons assortiment zijn van het merk Nitro. Een Nitro accu staat bekend om zijn kracht en lange levensduur. Een ander merk wat Scooter Centrum in het assortiment heeft, is het merk Nova Scoot. Nova Scoot staat bekend als een premium merk in de scooterwereld. Alle scooter accu's in ons assortiment zijn voorzuldig geselecteerd en getest, zodat u de keus heeft uit de beste accu's op de markt!

  Welke accu moet ik kiezen voor mijn scooter?
  Een scooter accu kan verschillen in kracht en vermogen. De aanduiding V (voltage) is de eenheid die duidt op de elektrische spanning van de scooter accu. De aanduiding Ah (ampére-uur) geeft aan hoeveel elektrische stroom de accu per uur kan leveren. Het is altijd verstandig om voor aankoop van een accu contact te zoeken met Scooter Centrum. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het kopen van de juiste scooter accu voor uw scooter.

  Kan ik een accu zelf monteren?
  Een accu kunt u zelf monteren. De montage van een accu is heel simpel, en kost maar een paar minuten. Op onze site staan uitgebreide montagehandleidingen waarmee de montage van uw accu een fluitje van een cent is. Mocht de montage toch niet lukken, dan kunt u altijd contact zoeken met de medewerkers van Scootercentrum.

  Om u een handje te helpen, hebben we de accu's alvast voor u opgesplitst. Weet u al welke scooter accu u nodig heeft? Klik dan op ''alle accu's''. Weet u nog niet welke scooter accu u nodig heeft? Klik dan op ''accu per merk en type scooter''.