Scooter accu kopen? Scherpe prijs en snel geleverd! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Accu voor scooters

  Een betrouwbare accu is onmisbaar voor jouw scooter. De accu zorgt er niet alleen voor dat jouw scooter makkelijk start, maar voorziet ook de rest van jouw scooter van stroom. Naast een accu is een acculader ook benodigd. Voor elke benzinescooter is een acculader nodig om jouw problemen op te lossen. Deze vind je ook in ons assortiment. De prijzen Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Een betrouwbare accu is onmisbaar voor jouw scooter. De accu zorgt er niet alleen voor dat jouw scooter makkelijk start, maar voorziet ook de rest van jouw scooter van stroom. Naast een accu is een acculader ook benodigd. Voor elke benzinescooter is een acculader nodig om jouw problemen op te lossen. Deze vind je ook in ons assortiment. De prijzen van een scooter accu bij Scooter Centrum verschillen van 20 euro tot 50 euro. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van het type accu waar je naar op zoek bent.

  Functie van een scooter accu

  Een scooter accu is dé stroombron van jouw scooter. Niets is zo vervelend als scooter die niet wilt starten. De belangrijkste taak van een scooter accu is om jouw scooter moeiteloos te laten starten. Daarnaast zorgt de scooter accu voor de stroomtoevoer naar de rest van jouw scooter, waaronder de verlichting en andere elektronica in jouw scooter.

  De verschillende soorten accu's

  Een scooter accu is er in veel verschillende soorten en maten. De meest voorkomende soort scooter accu is de lood accu. De lood accu dien je zelf (bij) te vullen met accuzuur. De lood accu is dus niet onderhoudsvrij. Een accu die wel onderhoudsvrij is, is de gel accu. Een gel accu hoef je dus nooit zelf (bij) te vullen. Het zuur is in de vorm van gel geïnjecteerd in de accu.

  Ons scooter accu assortiment

  Scooter Centrum heeft verschillende merken accu's in het assortiment. De accu's in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur. De meeste accu's in ons assortiment zijn van het merk Nitro. Een Nitro accu staat bekend om zijn kracht en lange levensduur. Een ander merk wat Scooter Centrum in het assortiment heeft, is het merk Nova Scoot. Nova Scoot staat bekend als een premium merk in de scooterwereld. Alle scooter accu's in ons assortiment zijn voorzuldig geselecteerd en getest, zodat je de keus heeft uit de beste accu's op de markt!

  Welke accu voor mijn scooter?

  Een scooter accu kan verschillen in kracht en vermogen. De aanduiding V (voltage) is de eenheid die duidt op de elektrische spanning van de scooter accu. De aanduiding Ah (ampére-uur) geeft aan hoeveel elektrische stroom de accu per uur kan leveren. Het is altijd verstandig om voor aankoop van een accu contact te zoeken met Scooter Centrum. Onze medewerkers kunnen je helpen bij het kopen van de juiste scooter accu voor jouw scooter.

  Zelf een accu monteren

  Een accu kun je zelf monteren. De montage van een accu is heel simpel, en kost maar een paar minuten. Op onze site staan uitgebreide montagehandleidingen waarmee de montage van jouw accu een fluitje van een cent is. Mocht de montage toch niet lukken, dan kun je altijd contact zoeken met de medewerkers van Scooter Centrum.

  Om je een handje te helpen, hebben we de accu's alvast voor je opgesplitst. Weet je al welke scooter accu je nodig hebt? Klik dan op ''alle accu's''. Weet je nog niet welke scooter accu je nodig hebt? Klik dan op ''accu per merk en type scooter''.

  Hoe werkt het?

  Om je goed van dienst te kunnen zijn, moeten we eerst weten welk merk en type scooter je hebt. Je kiest eerst het merk van de scooter waarvoor je een scooter accu wilt kopen, vervolgens kies je op de volgende pagina het juiste type scooter. Aan de hand van jouw selectie kunnen wij je de juiste scooter accu aanbieden. In de meeste gevallen is er één type scooter accu die geschikt is voor jouw scooter. Ook kan het voor komen dat er meerdere scooter accu's geschikt zijn voor jouw scooter, dan kun je zelf de keuze maken tussen de juiste scooter accu's.

  Wat moet ik doen al staat mijn merk en type scooter er niet tussen?

  Scooter Centrum heeft nagenoeg alle merk en type scooters voor je uitgezocht, om je zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het kopen van een scooter accu. Het kan echter voor komen dat jouw merk en type scooter niet op onze pagina staat. Neem in dit geval contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u, met alle plezier, alsnog aan de juiste scooter accu voor jouw merk en type scooter!

  Neem in dit geval contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je, met alle plezier, alsnog aan de juiste scooter accu voor uw merk en type scooter!