Acculader voor je scooter kopen? - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Acculaders

  Wanneer de accu van je benzine scooter leeg is, heb je een acculader nodig. Scootercentrum heeft een aantal prima acculaders in het assortiment waarmee jouw probleem snel opgelost is. De acculaders zijn scherp geprijsd en gemakkelijk via de webshop te bestellen, zodat je nooit meer tegen het probleem van een lege accu hoeft op te lopen. Je benzine Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Wanneer de accu van je benzine scooter leeg is, heb je een acculader nodig. Scootercentrum heeft een aantal prima acculaders in het assortiment waarmee jouw probleem snel opgelost is. De acculaders zijn scherp geprijsd en gemakkelijk via de webshop te bestellen, zodat je nooit meer tegen het probleem van een lege accu hoeft op te lopen. Je benzine scooter heeft een kleine start-accu, meestal een accu op 12 Volt, die opgeladen moet zijn.

  Acculader: noodzakelijk voor de levensduur van je accu

  Het opladen gebeurt door te rijden, de accu wordt door de ontsteking weer bijgeladen en de accustroom blijft op peil. Rijd je minder vaak op je scooter dan loop je het risico op een lege accu. Ook erg koud weer gaat ten koste van je accu. En een lege accu betekent: niet of moeilijk starten. Niet alleen bij een lege accu is het van belang een acculader voor je scooter te gebruiken.

  Ook bij een nieuwe accu is onderhoud aan te raden: je accu gaat dan veel langer mee. Wanneer je accu al wat ouder is of wanneer je scooter een tijdje stilstaat is het extra belangrijk om de accu goed opgeladen te houden. Dat kun je het beste doen met een zogenoemde druppellader. Die is het best geschikt om accu’s opgeladen en onder spanning te houden. Een “normale” acculader is vooral geschikt een accu alleen op te laden. Geschikt voor een lege accu, dus.

  Acculader Ctek: de beste keus

  We hebben bij Scootercentrum een aantal goede (druppel)acculaders van verschillende merken in het assortiment. De meeste kosten maar een paar tientjes. Het neusje van de zalm is de acculader Ctek, de meest professionele acculader op dit moment. Je kunt de accu tijdens het opladen aangesloten houden, maar de oplader kan ook permanent op de accu aangesloten blijven. De lader heeft veel verschillende functies en geeft volledige controle over het laadproces en werking van de lader. Hij is geschikt voor verschillende soorten accu’s en past op alle 12 Volt scooters en motorscooters.

   

  Je acculader online kopen

  Accessoires en onderdelen kun je gemakkelijk online kopen. Op onze website kun je veel onderdelen per merk en type vinden. Zo kun je thuis op de bank de mooiste en beste spullen uitzoeken en veilig en snel in de webshop betalen. Daarna bezorgen we je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Dat geldt ook voor een acculader. Kom je er niet uit, neem dan contact op. We adviseren je graag bij de keuze voor een geschikte acculader. Ben je in de buurt? Kom dan langs in onze winkel met showroom. Eén van onze ervaren medewerkers helpt je graag!