Elektrische scooter kopen: populair én stijlvol - Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Elektrische scooters

    Koop jouw elektrische scooter bij Scootercentrum Ben je van plan een elektrische scooter te kopen? Goede keuze! Dit type scooter is duurzaam, populair én stijlvol. Bovendien: wij hebben een ruim assortiment en voor ieder wat wils. Bij Scootercentrum koop je de elektrische scooter die bij je past.   Waarom een elektrische scooter kopen? Zo Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Tweedehands

  Prijs

  -
  77 Producten

   

  Koop jouw elektrische scooter bij Scootercentrum

  Ben je van plan een elektrische scooter te kopen? Goede keuze! Dit type scooter is duurzaam, populair én stijlvol. Bovendien: wij hebben een ruim assortiment en voor ieder wat wils. Bij Scootercentrum koop je de elektrische scooter die bij je past.

   

  Waarom een elektrische scooter kopen?

  Zoals de naam al doet vermoeden, werkt een elektrische scooter op een accu. In tegenstelling tot de reguliere scooter verbruikt hij dus geen brandstof. Wel zo fijn: niet alleen is dit goed voor het milieu, ook je portemonnee wordt hier blij van. Dat de kosten van stroom aanzienlijk lager liggen dan die van benzine, dat is immers geen geheim.

   

  Overal welkom: milieuzone of niet

  Als je gaat toeren, wil je dit natuurlijk zorgeloos kunnen doen. Zonder na te hoeven denken of je ergens mag rijden of niet. En daar hebben we dan meteen een ander groot pluspunt van een elektrische scooter te pakken. Want waar oudere benzinemotors zich niet mogen vertonen in sommige steden, zijn elektrische scooters overal welkom. Dit voertuig stoot geen uitlaatgassen uit. Geen reden om je te weren in milieuzones dus. Daarbij: dit type scooter maakt geen tot nauwelijks geluid en tot overlast ben je daarom niet snel.

   

  Onderhoudsarm voertuig

  Een ander voordeel dat komt kijken bij het feit dat een elektrische scooter geen brandstof behoeft: er is weinig onderhoud nodig. Dit type scooter heeft minder bewegende onderdelen dan een brandstofscooter en hierdoor krijgt hij logischerwijs ook minder met slijtage te maken. Ook op dit vlak kostenbesparend dus!

  Elektrische scooter: wat zijn de nadelen?

  Of er ook nadelen kleven aan een elektrische scooter? Jazeker! Want hoewel aan onze mooie woorden niks gelogen is, zitten er daadwerkelijk kanttekeningen aan:

  • De accu van een e-scooter dient relatief vaak opgeladen te worden. Dat wil zeggen: ongeveer iedere dag. Het precieze aantal is uiteraard afhankelijk van je gebruik en het scootermodel.
  • Er gaat best wat tijd overheen tot de accu volledig opgeladen is. Een benzinescooter tank je daarentegen in enkele minuten vol.
  • Je bent afhankelijk van stroom en je route goed uitstippelen is daarom noodzakelijk. Zo voorkom je dat de accu leeg raakt en je ergens strandt.
  • De aanschafkosten van een elektrische scooter liggen over het algemeen wat hoger dan die van een scooter op benzine.

   

  Vind de scooter die jou op het lijf geschreven is

  Wegen de voordelen voor jou zwaarder dan de nadelen? En kun je niet wachten een mooie elektrische scooter te kopen? Dan is het zaak te ontdekken van welke e-scooter jij de eigenaar wil worden. In ons assortiment zitten bekende merken als Segway en Niu. En dat is niet mis. Niu-scooters beschikken bijvoorbeeld over een krachtige Bosch-motor met een bereik van 70 tot 80 kilometer. En een leuke bijkomstigheid: de échte scooterfanaat voegt hier een tweede accu aan toe. In dat geval leg je zelfs 80 tot 150 kilometer af!

   

  Bepaal de kleur en het model

  Ben je er al over uit welke elektrische scooter je wil kopen? Of twijfel je nog? Bij het maken van je keuze is het belangrijk na te gaan wat je aanspreekt qua model en kleur. Ben je een wat stoerder type, dan valt een sportief model misschien wel in de smaak. Bijvoorbeeld een met een wat grovere constructie en een donkere tint. Vind je het juist belangrijk om er stijlvol bij te rijden? Dan kun je je oog laten vallen op de wat elegantere exemplaren. Waar je ook waarde aan hecht, dankzij ons ruime assortiment zit er vast iets voor je bij.

   

  Ervaar je nieuwe scooter van dichtbij

  Heb je inderdaad een elektrische scooter gevonden die jou aanspreekt? Maar zou je hem in het echt willen zien voordat je hem daadwerkelijk in je digitale winkelmand doet? Dat kan! Wij hebben een showroom waarin je alle modellen in het echt kunt bewonderen. Als kers op de taart is het zelfs mogelijk een proefrit te maken op de scooter die je op het oog hebt. Zo kun je je zintuigen laten spreken en achterhalen of dit inderdaad de elektrische scooter is die bij jou past.

  Scootercentrum: hoogwaardige kwaliteit

  Dankzij een berg aan kennis en ervaring zijn wij met recht bekroond tot ‘officiële scooterdealer’. Dat houdt in: onze scooters zijn van hoogwaardige kwaliteit én we beschikken over de benodigde expertise om jou van betrouwbaar advies te voorzien. Geen marketingpraatjes, maar informatie die jou écht helpt. We doen er alles aan om jou aan de scooter te helpen waar jij jarenlang plezier aan beleeft.