Peugeot: tijdloze Franse kwaliteit - Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Peugeot: tijdloze Franse kwaliteit

  Peugeot maakt al 120 jaar motoren en ook de scooters staan in een lange traditie. Peugeot is net als Vespa een merk waar andere scooterproducenten naar kijken. Een echt A-merk dus. Peugeot staat niet alleen bekend om z’n kwaliteit, maar vooral ook om z’n design. Alle scooters zien er piekfijn uit tot in de details. Daardoor zijn veel modellen Toon meer

  Merken

  Passend op Merk Scooter

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Prijs

  -
  10 Producten

  Peugeot maakt al 120 jaar motoren en ook de scooters staan in een lange traditie. Peugeot is net als Vespa een merk waar andere scooterproducenten naar kijken. Een echt A-merk dus. Peugeot staat niet alleen bekend om z’n kwaliteit, maar vooral ook om z’n design. Alle scooters zien er piekfijn uit tot in de details.

  Daardoor zijn veel modellen bijna tijdloos en zijn veel oudere modellen nog steeds geliefd bij scooterkopers. Sommige Peugeot modellen krijgen zo nu en dan, vooral technisch, een update en kunnen dan weer jaren mee. Een voorbeeld is de Peugeot Speedfight. Die is al bijna 25 jaar op de markt. Een letterlijk tijdloos model.

   

  Peugeot als trendsetter

  Begin jaren 90 bracht Peugeot de Rapido op de markt en dat was de start van een opleving van de scootermarkt. Daarna brachten alle bekende merken achter elkaar scooter modellen op de markt. Er werden sindsdien nog nooit zoveel scooters verkocht. Peugeot is ook het merk dat begon met maken van verschillende uitvoeringen van elk model.

  De standaard uitvoering heeft vaak ook een sportieve versie of een speciaal model dat maar tijdelijk te koop is of in een beperkte hoeveelheid. Wil je op dit moment een Peugeot kopen, dan kun je kiezen uit 5 modellen: de Kisbee: een praktische, allround scooter en de populairste Peugeot scooter, de Speedfight: het meest tijdloze model, de Django: een retro-model, de Streetzone: een echte, wat ruig aandoende stadsscooter en de Tweet: met zijn 16 inch wielen een echte toerscooter.

   

  Techniek en veiligheid

  Ook technisch is een Peugeot scooter een goede koop. Innovatief, betrouwbaar en duurzaam. Peugeot maakt ook motoren en auto’s. De techniek die daar ontwikkeld wordt wordt ook weer ingezet bij het maken van de scooters. Daarnaast zijn alle modellen van Peugeot voorzien van alle moderne gemakken: elektrische start, snelheidsmeter, brandstofmeter, uitstekende verlichting en heel belangrijk: een schijfrem aan de voorkant waardoor je snel stilstaat. 

  Peugeot maakt niet alleen tijdloze, kwalitatief goede scooters, maar ook een heel assortiment accessoires. Voor vrijwel alle modellen is een eigen windscherm te koop, zowel laag als hoog. Peugeot heeft ook een hele serie beenkleden en eigen Peugeot handmoffen. Zo kun je precies passende accessoires bij je Peugeot kopen.

   

  Peugeot bij Scootercentrum

  Heb je besloten dat je zo’n mooie Peugeot wilt kopen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden om gespreid te betalen of zelfs te leasen in plaats van te kopen. We kunnen je ook adviseren over het onderhoud van je nieuwe Peugeot scooter en over de verzekeringen die je nodig hebt. Je kunt je koop online afhandelen, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom. Welke van de twee mogelijkheden je ook kiest, je kunt altijd bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Neem gerust contact op!