Elektrische Segway scooters - Slim in elektrisch rijden - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Elektrische Segway scooters - Slim in elektrisch rijden

  Segway is een bekende naam waar het gaat om elektrische vervoermiddelen. De meeste mensen kennen Segway van het zelfbalancerende elektrische éénpersoonsvoertuig en de elektrische steps. De kennis van elektrisch rijden die Segway bij de productie van vervoermiddelen heeft vergaard, hebben ze ook gestopt in een kleine serie elektrische scooters. S Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  8 Producten

  Segway is een bekende naam waar het gaat om elektrische vervoermiddelen. De meeste mensen kennen Segway van het zelfbalancerende elektrische éénpersoonsvoertuig en de elektrische steps. De kennis van elektrisch rijden die Segway bij de productie van vervoermiddelen heeft vergaard, hebben ze ook gestopt in een kleine serie elektrische scooters.

  Segway is een Amerikaans bedrijf dat in 2015 is gaan samenwerken met het Chinese bedrijf Ninebot. Alle kennis van elektrisch rijden van deze twee innovatieve bedrijven vind je terug in de Segway elektrische scooter. Wanneer je op zoek bent naar een e scooter met veel gadgets, dan ben je bij Segway aan het goede adres: een slim dashboard, een Segway app die automatisch het slot en stuurslot activeert en op één van de modellen zelfs een ABS remsysteem! Alle Segway scooters zijn verkrijgbaar in de 25 km/uur en de 45 km/uur uitvoering.

  Segway: slim én betaalbaar

  Alle scooter modellen van Segway zijn betaalbaar en slim. De aanschafprijs van de e Segway is ongeveer gelijk aan vergelijkbare benzinemodellen. Dat maakt de keus voor een elektrische scooter niet zo moeilijk meer. Elektrische scooters zijn immers stil en milieuvriendelijk, onderhoudsarm en veel minder storingsgevoelig dan een benzine scooter.

  De Segway elektrische scooter is uitgerust met lithiumbatterijen, de meest moderne en milieuvriendelijkste batterijen. Ze zijn in ongeveer 4 uur weer helemaal opgeladen. Je kunt de batterij gemakkelijk van je scooter halen om hem op te laden, maar ook kun je hem in je scooter laten zitten. Dan kun je hem via het speciale stopcontact opladen.

   

  Drie modellen elektrische Segways

  Het reguliere assortiment van Segway bestaat uit drie modellen:

  • Het standaardmodel, de E110 S. Voorzien van alle slimme Segway technologie, maar jammer genoeg beschikt de E110 S niet over het ABS remsysteem.
  • Dat is voorbehouden aan het paradepaardje van Segway, de E125 S. Die beschikt over veel extra’s, zoals de dubbele accu. Dat vergroot je actieradius tot wel 140 kilometer. Dit model beschikt over het superveilige ABS remsysteem en natuurlijk over alle slimme Segway technologie als het GPS traceersysteem, een alarm en de app voor je telefoon.
  • De B110 S is de éénpersoonsscooter van Segway. Gunstig geprijsd en ideaal voor in de stad.

   

  Segway dealer voor alle soorten E-scooters

  Scootercentrum is officieel dealer van Segway en dat betekent dat alle kennis over deze innovatieve scooters bij onze medewerkers aanwezig is. Ze kunnen je helpen bij het maken van een goede keuze. We kunnen ons voorstellen dat je graag een proefritje wilt maken op één van de Segway e scooters? Kom dan naar onze showroom. Daar kun je je ook laten bijpraten door onze medewerkers over de mogelijkheden om te leasen in plaats van te kopen, in 3 termijnen te betalen, maar ook over verzekeringen, onderhoud en service.

  Heb je je keus al gemaakt? Je nieuwe scooter en de mooie accessoires kun je ook online bestellen. We brengen alles netjes bij je thuis. Toch nog advies nodig? Je kunt altijd contact opnemen. We helpen je graag!