Peugeot Scooters: Frans design - Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Peugeot Scooters: Frans design

  Peugeot is een bekende en oude naam in de scooterwereld. Het is een echt A-merk, net als de Vespa. Je betaalt daardoor net iets meer voor een Peugeot, maar daar staat ook iets tegenover. Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Prijs

  -
  4 Producten

  Peugeot is een bekende en oude naam in de scooterwereld. Het is een echt A-merk, net als de Vespa. Je betaalt daardoor net iets meer voor een Peugeot, maar daar staat ook iets tegenover. Qua design kun je met een Peugeot scooter altijd voor de dag komen. Het zijn ook betrouwbare scooters. Technisch innovatief en tegelijk praktisch en zuinig. Allround scooters die je nooit in de steek laten en jaren meegaan. Ook de afwerking ziet er altijd goed uit en met de eigen Peugeot accessoires, zoals windschermen, beenkleden en handmoffen blijf je altijd in Peugeot stijl.

   

  De Peugeot scooters

  Op dit moment heeft Peugeot 5 modellen op de markt. Het populairste model is de Peugeot scooter Kisbee: een praktische, allround scooter die aan alle moderne eisen en wensen voldoet. Sportief en met een mooi uiterlijk. Aan het design is de nodige aandacht besteed, maar ook aan de techniek en het gebruiksgemak.

  Zo heeft de Peugeot Kisbee heel veel beenruimte. Hij wordt geleverd in verschillende uitvoeringen, zoals de Active en de Streetline, met elk hun eigen accenten. De Peugeot Speedfight is het meest tijdloze model van Peugeot. Het model gaat al jaren mee en is aan z’n 4e uitvoering toe inmiddels. Het is een scooter met een sportieve race-uitstraling en goede rij-eigenschappen. Het zwaartepunt ligt laag doordat de tank in de voetenplank verwerkt is, dat bevordert een goede wegligging.

  Met hippe gadgets als een usb aansluiting en een digitaal dashboard is hij ook nog eens helemaal up-to-date. De Peugeot Django is een fraai retromodel met eigenschappen die hem heel geschikt maken als toerscooter, zoals het luxe tweepersoonszadel. De Peugeot Streetzone is een lekker stadsscootertje: klein, ruig, wendbaar en toch comfortabel. De Tweet is de kilometervreter: zuinig, met een grote tank en een extra goed wegligging.

   

  Officieel Peugeot dealer

  Scootercentrum is officieel Peugeot dealer. Je kunt dan ook met al je vraen over deze prachtige scooters bij onze medewerkers terecht. Ze helpen je graag met het maken van een goede keuze. Wanneer je naar onze showroom komt, dan kun je een proefritje maken op bijvoorbeeld de populaire Peugeot scooter Kisbee.

  Bij een kop koffie krijg je dan ook alle informatie over de zaken waar je dan misschien liever niet mee bezig bent, maar die wel belangrijk zijn: verzekeringen, onderhoud en de mogelijkheden om te betalen. Je kunt bij Scootercentrum altijd in drie termijnen betalen en veel modellen Peugeot scooter kun je ook leasen in plaats van kopen. Laat je informeren, we helpen je graag!