Super Soco: betaalbaar en sportief - Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Super Soco: betaalbaar en sportief

  Super Soco is een betaalbaar merk scooters met een sportieve, stoere uitstraling. Ze worden gemaakt in China en zijn razend populair. De producent van Super Soco, Vmoto, is gespecialiseerd in elektrische vervoermiddelen en dat merk je. Super Soco scooters zijn niet alleen betaalbaar, maar je krijgt ook waar voor je geld. Een sterke Bosch motor en S Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  11 Producten

  Super Soco is een betaalbaar merk scooters met een sportieve, stoere uitstraling. Ze worden gemaakt in China en zijn razend populair. De producent van Super Soco, Vmoto, is gespecialiseerd in elektrische vervoermiddelen en dat merk je. Super Soco scooters zijn niet alleen betaalbaar, maar je krijgt ook waar voor je geld. Een sterke Bosch motor en Samsung lithium batterijen bijvoorbeeld. Dat zijn namen waar je mee voor de dag kunt komen. Het maakt Super Soco de meest verkochte elektrische scooter van dit moment.

   

  Verschillende modellen

  Super Soco scooter biedt een aantal verschillende modellen. Een instapmodel met een actieradius van 75 kilometer op een volle accu. Heel geschikt als stadsscooter en uitgerust met tal van mooie extra’s als led verlichting en cruise control. De iets duurdere modellen hebben een grotere actieradius, die door een extra batterij nog kan worden uitgebreid naar zo’n 160 kilometer. Leuke aanvulling is de Super Soco app die via een bluetooth functie contact maakt met je telefoon.

   

  Actieradius en onderhoud

  De actieradius is de aanduiding van hoe ver je kunt rijden op een volle accu. De accu heeft een uur of 4 nodig om weer op te laden. De actieradius is daardoor een belangrijk gegeven. Bij de meeste elektrische scooters ligt die tussen de 75 en 150 kilometer. Soms kun je een extra accu bijplaatsen waardoor je de actieradius flink kunt uitbreiden. Verder is je actieradius nog afhankelijk  van allerlei omstandigheden, zoals je rijstijl, de buitentemperatuur en je snelheid. Bij elke scooter op onze website staat de actieradius vermeld, dus je komt nooit voor verrassingen te staan.

   

  Voordelen van elektrisch rijden

  De soms beperkte actieradius en het opladen van de accu zijn meteen ook de enige nadelen van een elektrische scooter. Verder heeft een Soco scooter alleen maar voordelen: 100% elektrisch, dus stil en milieuvriendelijk. Nooit meer startproblemen en veel minder onderhoudskosten. En je kunt flink besparen, want een volle tank benzine is veel duurder dan een volle accu. De iets hogere aanschafprijs heb je er dan ook snel weer uit.

   

  Online Super Soco scooter kopen

  Overtuigd? Bekijk rustig alle modellen Soco scooters online op onze website, maar kom vooral ook naar onze showroom. Bij Scootercentrum is het geen enkel probleem om een proefritje te maken. We begrijpen volledig dat je je nieuwe scooter eerst eens wilt uitproberen. We kunnen je dan ook bijpraten over de beste en mooiste accessoires voor je Super Soco elektrische scooter.

  Scootercentrum heeft nog meer te bieden: veel scooters kun je leasen in plaats van kopen. Je wordt wel direct eigenaar, maar je betaalt gespreid. Betalen in drie termijnen is sowieso altijd mogelijk. We hebben diverse partners, zoals de ANWB, waar we mee samenwerken. Zo kunnen we je scherpe aanbiedingen doen waar het gaat om verzekeringen of onderhoudscontracten. Vraag gerust, we helpen je graag!