Super Soco - Elektrische scooters - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Super Soco - Elektrische scooters

  Een elektrische scooter lijkt heel erg op een reguliere benzinescooter en toch is het een wereld van verschil: zuiniger, stiller, minder onderhoud. In plaats van een benzinemotor heeft een elektrische scooter een kleine elektromotor. De Super Soco elektrische scooter is een prachtig voorbeeld van hoe mooi en sportief een e scooter kan zijn. Super Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  10 Producten

  Een elektrische scooter lijkt heel erg op een reguliere benzinescooter en toch is het een wereld van verschil: zuiniger, stiller, minder onderhoud. In plaats van een benzinemotor heeft een elektrische scooter een kleine elektromotor. De Super Soco elektrische scooter is een prachtig voorbeeld van hoe mooi en sportief een e scooter kan zijn.

  Super Soco e scooter: stoer en sportief

  De Soco elektrische scooter is een stoere, sportieve scooter. Ze zijn mooi om te zien en rijden fantastisch. Super Soco is gespecialiseerd in elektrische scooters en dat kun je merken. Alle modellen zijn uitgerust met kwalitatief goede onderdelen, zoals een Bosch motor of een lithiumbatterij van Samsung. Gecharmeerd van een Super Soco elektrische scooter? Je bent de enige niet: elk jaar rollen er in Nanjing in China, waar de Super Soco fabriek staat, zo’n 300.000 elektrische voertuigen van de band.

   

  Voordelen van een Super Soco E scooter

  Ben je gevallen voor het sportieve uiterlijk van de Soco elektrische scooter of voor z’n hoge kwaliteit? Of kies je bewust voor elektrisch rijden? Je hebt helemaal gelijk. Een elektrische scooter is duurzaam, stijlvol, onderhoudsarm en, zeker op lange termijn, goedkoop.

  Een e scooter is stil en stoot geen uitlaatgassen uit. Beter voor het milieu, dus. Maar ook beter voor jouw portemonnee, want je rijdt goedkoop. Een tank benzine is veel duurder dan een volle accu. Daarnaast is jouw Super Soco elektrische scooter veel minder storingsgevoelig en heeft hij veel minder onderhoud nodig. Daar bespaar je dus nog eens.

   

  Geen nadelen aan de elektrische modellen?

  Super Soco elektrische scooters vallen heel betaalbaar uit, maar net als alle elektrische scooters zijn ze wat duurder in aanschaf. Een ander nadeel van een elektrische scooter is de actieradius: hoe ver kom je op een volle accu voor je weer moet laden. Het laden duurt een paar uur, dus die actieradius is belangrijk. Die ligt voor de Super Soco’s tussen de 75 en 110 kilometer. Hoe nieuwer je model scooter des te kleiner die nadelen, want de techniek wordt steeds beter.

  Bekijk hieronder onze review van de Super Soco elektrische scooter en bestel hem hier. 

   

  Online jouw elektrische Super Soco kopen

  Wanneer je overtuigd bent door de kwaliteit van de Super Soco e scooter, dan kun je online bestellen. Maar je kunt ook naar onze showroom komen. Daar kun je alle modellen bekijken en een proefritje maken.

  Enkele populaire Super Soco modellen die wij beschikbaar hebben:

  Bij Scootercentrum kijken we daar helemaal niet van op. Je wilt natuurlijk je nieuwe scooter uitproberen en voelen of het de scooter is die bij jou past. We kunnen je dan ook alle informatie geven over het betalen: via een scooterleaseconstructie misschien of gespreid betalen in 3 termijnen.

  Denk eraan dat je je goed verzekert. Ook daar kunnen we je over informeren en we hebben goede aanbiedingen waar het gaat om verzekeringen, servicecontracten en onderhoud. We zien je graag in onze showroom!