Bezorgscooter kopen? Ontdek het assortiment van Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bezorgscooters

  Op zoek naar een bezorgscooter om maaltijden, post of andere producten supersnel te vervoeren? Bij Scootercentrum zit je goed! Met diverse bezorgscooters in ons assortiment, vind je hét model dat past bij jouw onderneming of klus.   Bezorgscooter voor koeriers en maaltijdbezorgers Of het nu gaat om maaltijdbezorging, het thuisbezorgen van prod Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  4 Producten

  Op zoek naar een bezorgscooter om maaltijden, post of andere producten supersnel te vervoeren? Bij Scootercentrum zit je goed! Met diverse bezorgscooters in ons assortiment, vind je hét model dat past bij jouw onderneming of klus.

   

  Bezorgscooter voor koeriers en maaltijdbezorgers

  Of het nu gaat om maaltijdbezorging, het thuisbezorgen van producten uit een online webshop óf om het afleveren van post: het vervoeren van goederen met een scooter wordt steeds populairder. Niet alleen is het een snelle manier om – op binnenwegen – van plek naar plek te sjezen. Ook is het in verhouding vaak een stuk goedkoper dan bezorging met een busje. Met een verstevigde onder standaard, een grotere benzinetank en stevige achterdrager heb je een ideale bezorgscooter die je in verschillende situaties in kunt zetten. 

   

  Reguliere scooter versus bezorgscooter: de verschillen

  Wat dan precies het verschil is met een reguliere scooter? En waarom je dus specifiek zou kiezen voor een bezorgscooter? Dit type scooter is zó ontworpen, dat hij zich perfect leent voor het veelvuldig vervoeren van goederen. Eigenschappen die je bijvoorbeeld terug kunt vinden in een bezorgscooter zijn:

  • Een stevig rekje voor- en achterop, voor het plaatsen van een koffer of tas;
  • Een verzwaard ontwerp, waardoor de scooter een hoger gewicht kan dragen;
  • Een extra stevige standaard, zodat deze bestand is tegen het hoge draaggewicht en het veelvuldig in- en uitklappen;
  • Een extra grote en/of geïsoleerde opbergruimte, om maaltijden warm te houden;
  • Een extra grote benzinetank, zodat je niet steeds hoeft te tanken tussen het bezorgen door.

   

  Kies de bezorgscooter die past bij jouw onderneming of klus

  Aan welke van bovenstaande eigenschappen jouw nieuwe bezorgscooter moet voldoen, dat hangt af van jouw klus of onderneming. Bezorg je bijvoorbeeld warme maaltijden of juist koude producten? Heb je wel of geen geïsoleerde opbergruimte nodig? En hoeveel spullen wil je vervoeren voor- en achterop je scooter? Jij koopt dé bezorgscooter naar wens. Mocht je het fijn vinden, dan helpen onze specialisten je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in onze showroom en profiteer van waardevol en vrijblijvend advies.

   

  Profiteer van onze reparatieservice

  Heb je meerdere bezorgkrachten in dienst bij jouw bedrijf, dan is de kans dat iemand daarvan wel eens te maken krijgt met een ongeval relatief groot. Bij Scootercentrum profiteer je daarom van een superfijne reparatieservice. We laten jouw bezorgscooter in een mum van tijd weer doen wat het hoort te doen. En ben je niet in staat de scooter bij ons langs te brengen, dan komen we gewoon naar jou toe. We repareren de scooter ter plekke óf nemen hem nee naar onze werkplaats.  

   

  Bezorgscooter leasen voor een klein bedrag per maand

  Wil je een bezorgscooter kopen, maar liever niet het gehele aankoopbedrag in één keer afrekenen? Je kunt ervoor kiezen een bezorgscooter te leasen. Oftewel: om de aankoopprijs in termijnen af te lossen. Je betaalt dan slechts een klein bedrag per maand!

   

  Liever een elektrische bezorgscooter?

  Lijkt dat je wel wat, zo’n bezorgscooter? Maar rijd je liever elektrisch dan op benzine? Bij Scootercentrum kun je ook terecht voor elektrische bezorgscooters. Ontdek welke elektrische bezorgscooter bij jou past.