Sym X-PRO 50 4T Euro 5 Bezorgscooter kopen? Sublieme Service - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Sym X-PRO 50 4T Euro 5 Bezorgscooter

Sym
€ 2.398,00 € 2.298,00 Incl. btw
Levertijd: Levering Februari 2022
Artikelnummer:
XPR-M1BK5560S
SKU code:
XPR-M1BK5560S
DE SYM X-PRO 50 4T EURO 5 IS DE BEZORGSCOOTER VOOR ZAKELIJK & PRIVE.

Je ziet het steeds vaker. Kleine en grote bedrijven kiezen ervoor om een scooter in te zetten als bezorgservice. Maar ook voor privé doeleinden is deze scooter geschikt. De X-Pro is speciaal ontwikkeld als bezorgscooter. Een verstevigde onder standaard, extra grote benzinetank, dubbele achtervering en stevige achterdrager voor de montage van een koffer maakt deze X-Pro de 'Best Buy' op het gebied van bezorgscooters.Scooter Centrum is officieel Sym dealer.

Plus en minpunten:
+ 3 jaar fabrieksgarantie
+ Zuinig 1 op 35*
+ Verstevigde onder standaard
+ Extra grote brandstoftank 8,5L
+ Dubbele achtervering

Standaard meegeleverd:
· Gebruikershandleiding
· 2 sleutels
· 2 spiegels

Leasen:
U kunt deze scooter leasen voor €40,14 per maand
Vul direct vrijblijvend het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 4 werkdagen de definitieve uitslag. Als de aanvraag is goedgekeurd nemen wij telefonisch contact met u om voor het maken van een afleveringsafspraak op maat.

Voordelen
· Gespreid per maand betalen
· Direct volwaardig eigenaar
· Geen afsluit- of administratiekosten. 

Garantie, service & onderhoud
De Sym X-pro bezorgscooter wordt standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. Wij leveren de scooter rijklaar af inclusief een volle tank. Ook verzorgen wij de tenaamstelling van het kenteken op uw rijbewijs. Een scooter heeft een verzekeringsplicht. U kunt de scooter eenvoudig via ons verzekeren of via uw tussenpersoon. Voor het behoud van de garantie moeten de onderhoudsintervallen opgevolgd worden. Wij hebben de mogelijkheid voor scooter reparatie aan huis. Uiteraard mag u de scooter ook zelf langs brengen in onze werkplaats. Of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

SCOOTER ONLINE BESTELLEN OF IN DE WINKEL KOPEN:

Heeft u de keuze gemaakt en wordt dit uw nieuwe scooter?

Bestel uw nieuwe scooter eenvoudig online. Wij nemen na uw bestelling persoonlijk telefonisch contact met u op voor het maken van een afleveringsafspraak op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe scooter te laten bezorgen of deze op te halen in onze winkel in Reeuwijk.

Liever persoonlijk contact in de winkel? Kom gerust langs met of zonder afspraak. Laat een van onze ervaren collega’s u helpen met de aanschaf van uw nieuwe Sym X-Pro bezorgscooter onder het genot van een kopje koffie of thee.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.