Sym E-XPRO Elektrische Bezorgscooter kopen? Sublieme Service - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Sym E-XPRO Elektrische Bezorgscooter

Sym
€ 2.998,00 € 2.898,00 Incl. btw
Levertijd: Neem vrijblijvend contact met ons op voor de snelste levertijd!
Artikelnummer:
E1XPR-M0BK001C
SKU code:
E1XPR-M0BK001C
DE SYM E-XPRO ELEKTRISCHE BEZORGSCOOTER IS ZIJN TIJD VOORUIT!

Je ziet het steeds vaker. Kleine en grote bedrijven kiezen ervoor om een scooter in te zetten als bezorgservice. Maar ook voor privé doeleinden is deze scooter geschikt. De E-XPRO is speciaal ontwikkeld als bezorgscooter. Met een boschmotor van 1500watt en keuze uit 1 of 2 accu's is deze scooter ideaal inzetbaar. Scooter Centrum is officieel Sym dealer.

Plus en minpunten:
+ 3 jaar fabrieksgarantie
+ Bosch motor
+ Keuze uit 1 of 2 accu's
+ Stevige achterdrager
+ Dubbele achtervering

Standaard meegeleverd:
· Gebruikershandleiding
· 2 sleutels
· 2 spiegels

Leasen:
U kunt deze scooter leasen vanaf (model met 1 accu) €52,93 per maand
Vul direct vrijblijvend het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 4 werkdagen de definitieve uitslag. Als de aanvraag is goedgekeurd nemen wij telefonisch contact met u om voor het maken van een afleveringsafspraak op maat.

Voordelen
· Gespreid per maand betalen
· Direct volwaardig eigenaar
· Geen afsluit- of administratiekosten. 

Garantie, service & onderhoud
De Sym E-Xpro bezorgscooter wordt standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. Wij leveren de scooter rijklaar af inclusief een volle tank. Ook verzorgen wij de tenaamstelling van het kenteken op uw rijbewijs. Een scooter heeft een verzekeringsplicht. U kunt de scooter eenvoudig via ons verzekeren of via uw tussenpersoon. Voor het behoud van de garantie moeten de onderhoudsintervallen opgevolgd worden. Wij hebben de mogelijkheid voor scooter reparatie aan huis. Uiteraard mag u de scooter ook zelf langs brengen in onze werkplaats. Of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

SCOOTER ONLINE BESTELLEN OF IN DE WINKEL KOPEN:

Heeft u de keuze gemaakt en wordt dit uw nieuwe scooter?

Bestel uw nieuwe scooter eenvoudig online. Wij nemen na uw bestelling persoonlijk telefonisch contact met u op voor het maken van een afleveringsafspraak op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe scooter te laten bezorgen of deze op te halen in onze winkel in Reeuwijk.

Liever persoonlijk contact in de winkel? Kom gerust langs met of zonder afspraak. Laat een van onze ervaren collega’s u helpen met de aanschaf van uw nieuwe Sym E-XPRO Elektrische bezorgscooter onder het genot van een kopje koffie of thee.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.