Nieuwe Scooter Zadelhoes kopen? Buddyhoezen voor je Scooter - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Zadelhoes: Goedkope en praktische accessoire

  Een zadelhoes is één van die praktische accessoires die je uiteindelijk altijd een keer aanschaft. Wanneer je je scooter over het algemeen binnen kunt stallen zul je niet zo snel een beschermhoes voor over je scooter nodig hebben. Maar een zadelhoes is wél heel handig, voor al die keren dat je scooter even buiten staat in minder goed weer. Een Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Een zadelhoes is één van die praktische accessoires die je uiteindelijk altijd een keer aanschaft. Wanneer je je scooter over het algemeen binnen kunt stallen zul je niet zo snel een beschermhoes voor over je scooter nodig hebben. Maar een zadelhoes is wél heel handig, voor al die keren dat je scooter even buiten staat in minder goed weer.

  Een waterdichte zadelhoes voor je scooter beschermt je buddyseat tegen regen, sneeuw én zon. Ze zijn over het algemeen makkelijk vast te maken en net zo makkelijk er weer af te halen. Opbergen doe je hem in het meegeleverde opbergzakje. Dat is simpel weg te bergen in een tas of in de opbergruimte van je scooter. Rondom de zadelhoes zit elastiek, zodat hij goed blijft zitten en je kunt hem vastmaken onder je zadel om het nog beter passend te maken. Je trekt hem snel over je bestaande hoes heen.

  Universeel of voor jouw merk

  Er zijn universele zadelhoezen die over heel veel zadels passen en zadelhoezen voor één specifieke scooter. Let bij de universele zadelhoes goed op de maten van de hoes en de maten van je scooterzadel, want universeel betekent dat hij op heel veel zadels past, maar niet op alle. Wil je zeker weten dat je zadelhoes perfect past bij je scooter, koop dan een zadelhoes die specifiek voor jouw merk is gemaakt, zoals de Piaggio Zip zadelhoes of één van de vele andere merkzadelhoezen.

  Een Scooter buddyhoes: Niet alleen tegen regen en sneeuw

  Een scooter buddyhoes voor je scooter is niet alleen praktisch tegen sneeuw en regen. Wanneer er een scheur in de bekleding van je buddyseat zit, dan kan een zadelhoes een tijdelijke oplossing zijn. Wanneer je uitgekeken bent op de kleur van je huidige zadel, dan kan een een zadelhoes in een fris nieuw kleurtje net de oppepper zijn die jouw scooter er weer als nieuw uit laat zien.

  Let bij de aanschaf van je zadelhoes er ook op of het een binnenhoes of een buitenhoes is. Meestal zul je op zoek zijn naar een waterdichte buitenhoes, maar wanneer je scooter lange tijd binnen staat kan een hoes tegen stof en vuil ook praktisch zijn. Wel is het dan aan te raden een beschermhoes voor je hele scooter te kopen en niet alleen een zadelhoes.

  Scooter zadelhoes online kopen

  Een zadelhoes kopen is niet ingewikkeld. Op onze website kun je rustig het assortiment bekijken. Zoek je een hoes die er niet tussen staat? Neem dan even contact met ons op. Bestellen doe je simpel in de webshop, waar je veilig en snel kunt betalen. Daarna bezorgen we je bestelling snel bij je thuis.

  Heb je toch nog advies nodig? Neem gerust contact op of kom langs wanneer je in de buurt bent!