Nieuw muuranker? - Voor 23:45 besteld? Morgen in huis. - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Muurankers

  Muurankers bij Scootercentrum Altijd een vast, veilig punt om uw scooter aan vast te maken! Wat is een muuranker?Een muur- of vloeranker dient in feite als een vast punt, een anker, in uw muur of vloer. Aan dit anker maakt u uw scooterslot vast. Op deze manier heeft u een vaste plek bij uw huis of werk waaraan u uw scooter vast kunt maken. Het an Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Muurankers bij Scootercentrum

  Altijd een vast, veilig punt om uw scooter aan vast te maken!

  Wat is een muuranker?
  Een muur- of vloeranker dient in feite als een vast punt, een anker, in uw muur of vloer. Aan dit anker maakt u uw scooterslot vast. Op deze manier heeft u een vaste plek bij uw huis of werk waaraan u uw scooter vast kunt maken. Het anker bevestigt u aan uw muur of vloer. Vervolgens gaat uw scooterslot door het anker heen. Uw scooter is optimaal beveiligd.

  Voor wie is een muuranker geschikt?
  Een muuranker is uitermate geschikt voor mensen die hun scooter open en bloot in de tuin stallen. Met een muuranker zorgt u net voor dat extra stukje zekerheid. Een muuranker kan ook geschikt zijn als extra bevestigingspunt in uw schuur. Het komt regelmatig voor dat verzekeringen een dergelijk anker verplicht stellen.

  Waar bevestig ik zo'n anker?
  Een anker kunt u zowel aan uw muur als aan uw vloer bevestigen. Het is maar net wat u wilt. Een anker is uitermate geschikt voor zowel binnengebruik als buitengebruik. Doordat het anker van gehard staal en weerbestendig is, is het anker bestand tegen alle weercondities.

  Heb ik bij een muuranker geen scooterslot meer nodig?
  U heeft bij een muuranker nog wel een scooterslot nodig. Een muuranker dient enkel als vast punt waaraan u uw scooter vast maakt. Het is dus niet zo dat een muuranker het scooterslot vervangt. 

  Wat is belangrijk bij het kopen van een muuranker?
  Het is verstandig om rekening te houden met een ART-goedkeuring van het anker. Een ART-goedgekeurd muuranker kan 1 tot 5 sterren bevatten. Hoe meer sterren het anker heeft, hoe beter het anker dient tegen diefstal. In de meeste gevallen komt het voor dat de verzekering een ART-gecertificeerd anker eist. De muurankers van Scootercentrum hebben een ART-4 certificering. Dit houdt in dat onze muurankers uitermate goed beveiligd zijn tegen diefstal van uw scooter.