IVA-elektrische scooter: ga voor een krachtige motor - Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  IVA Electric

  IVA-elektrische scooter: ga voor kwaliteit Een krachtige, stevige én hippe e-scooter. Staat die op jouw wensenlijst? Op deze pagina zit je goed! Een IVA-elektrische scooter heeft alle eigenschappen in huis om aan die eisen te voldoen. En dat tegen een scherpe prijs!   Maak kennis met IVA: een hart van Bosch Of je nu al bekend bent met dit mer Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  15 Producten

  IVA-elektrische scooter: ga voor kwaliteit

  Een krachtige, stevige én hippe e-scooter. Staat die op jouw wensenlijst? Op deze pagina zit je goed! Een IVA-elektrische scooter heeft alle eigenschappen in huis om aan die eisen te voldoen. En dat tegen een scherpe prijs!

   

  Maak kennis met IVA: een hart van Bosch

  Of je nu al bekend bent met dit merk of niet: IVA scooters meenemen in jouw keuzeproces is sowieso een goed idee. IVA doet al jarenlang dienst als scooterfabrikant en slaagt voor deze taak met vlag en wimpel. Het geheime ingrediënt? Motoren van Bosch. Deze vormen het hart. Dankzij de kracht en stevigheid hiervan, lukt het IVA keer op keer om e-scooters van kwaliteit te produceren.

  PLAN EEN AFSPRAAK VOOR IN DE SHOWROOM

   

  Waarom een elektrische scooter IVA kopen?

  De grootste reden gaven we eigenlijk zojuist al weg: een e-scooter van IVA garandeert stevigheid. Met een Bosch-motor als drijvende kracht rijd je altijd als eerste weg bij een stoplicht en trotseer je hellingen met gemak. Daarbij: ook op het vlak van uiterlijk scoort een IVA-scooter punten. Want hoewel over smaak niet te twisten valt, zal menig mens beamen dat IVA’s elegantie in het oog springt.

   

  De nadelen van een IVA-elektrische scooter

  Natuurlijk heeft een IVA-elektrische scooter ook nadelen. Niks en niemand is immers perfect. En dus zullen er vast e-scooters te vinden zijn die je nét iets mooier vindt of die tóch wat gunstigere eigenschappen heeft. De precieze nadelen van deze elektrische scooters verschillen per model. Waar de ene bijvoorbeeld geen tweede persoon kan vervoeren, is de ander door kleine wielen enkel geschikt voor kortere afstanden. Op de productpagina’s lees je exact met welke nadelen je rekening moet houden.

   

  Het assortiment van Scootercentrum

  Bij Scootercentrum heb je keuze uit diverse IVA-elektrische scooters. Geavanceerd of zonder al te veel poespas. Felgekleurd of juist lekker neutraal. Door ons gevarieerde assortiment bieden we voor iedere e-scooterzoeker een match.

  • Houd je van compact? Dan kun je bijvoorbeeld uit de voeten met de IVA E-GO S4 of S3.
  • Zoek je juist naar een grote krachtpatser? Dan is de IVA E-GO S8 of S5 misschien meer jouw ding.

  Waar je ook waarde aan hecht, er zit vast een model tussen die bij jou past.

  Ervaar jouw IVA-scooter van dichtbij

  Heb je een IVA-elektrische scooter op het oog? We kunnen begrijpen dat die foto op je laptop- of smartphonescherm niet voldoende overtuigt om hem ook daadwerkelijk aan te schaffen. Want zo’n voertuig, die wil je van dichtbij zien, toch?

  Daarom hebben wij een showroom in het leven geroepen. Hier bewonder je de e-scooter in het echt, voordat je je keuze definitief maakt. Het is zelfs mogelijk een gratis proefrit te maken. Terwijl je eens lekker rondtoert, beoordeel je of dit de IVA-scooter is die jij mee naar huis wil nemen. Ideaal!

   

  Eerlijk advies: maak de juiste keuze

  Bovendien fijn van langskomen in onze showroom: onze specialisten staan hier klaar om jou te voorzien van eerlijk advies. Wij dragen met trots de titel ‘officiële scooterdealer’, wat inhoudt dat we de kneepjes van het vak kennen. Verkooppraatjes zijn voor ons dan ook uit den boze.

  We vinden het belangrijk informatie te geven waar jij écht iets aan hebt. Met andere woorden: tevreden zijn we pas als jij de IVA-elektrische scooter hebt gevonden waar jij jarenlang plezier aan beleeft. En we doen er alles aan dat te realiseren.