Nieuw schijfremslot kopen? Scootercentrum heeft het! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schijfremsloten

  Schijfremsloten bij Scootercentrum Een schijfremslot, klein maar fijn. Wat is een schijfremslot?Een schijfremslot zorgt ervoor dat het wiel van uw scooter niet meer kan draaien. Dit betekent dat uw scooter niet meer kan rijden. Schijfremsloten zijn klein van formaat en zijn daarom handig om op te bergen in tegenstelling tot een groot kettingslot. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Schijfremsloten bij Scootercentrum

  Een schijfremslot, klein maar fijn.

  Wat is een schijfremslot?
  Een schijfremslot zorgt ervoor dat het wiel van uw scooter niet meer kan draaien. Dit betekent dat uw scooter niet meer kan rijden. Schijfremsloten zijn klein van formaat en zijn daarom handig om op te bergen in tegenstelling tot een groot kettingslot. Het kleine slot is moeilijk te kraken en is daarom niet populair onder dieven. Een schijfremslot is ook ideaal om te combineren met andere soorten sloten zoals een kettingslot. Uw scooter is dan extra goed beveiligd!

  Zijn er verschillende soorten schijfremsloten?
  Er zijn verschillende soorten schijfremsloten. In principe doet ieder slot hetzelfde, maar sommige sloten zijn uitgerust met een alarm. Mocht de dief toch een poging doen om het slot te kraken, dan gaat het alarm af. De schijfremsloten zijn meestal opvallend van kleur. Op die manier springen ze altijd gelijk in het oog. De dief weet gelijk dat hij te maken heeft met een schijfremslot.

  Wat is belangrijk bij het kopen van een slot?
  Er zijn een aantal zaken belangrijk bij het aanschaffen van een slot. Zo moet u bij een kettingslot rekening houden met de verschillende lengtes van een kettingslot. Ook is het verstandig om rekening te houden met een ART-goedkeuring van het slot. Een ART-goedgekeurd slot kan 1 tot 5 sterren bevatten. Hoe meer sterren het slot heeft, hoe beter het slot dient tegen diefstal. In de meeste gevallen komt het voor dat de verzekering een ART-gecertificeerd slot eist. Niet elk scooterslot past op iedere scooter, vraag daarom gerust advies aan een van onze medewerkers! Op die manier weet u zeker dat u het juiste scooterslot besteld.

  Weet u niet zeker wat het beste slot is voor uw scooter? Neem dan contact met één van onze medewerkers op en wij helpen u bij de zoektocht naar het perfecte schijfremslot.