Vespa Beenkleden voor uw scooter - Scootercentrum - Scooter Centrum
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Vespa beenkleden

  Vespa beenhoezen zijn populaire accessoires voor scooters. Niet alleen bieden ze bescherming tegen de scooter elementen, maar ze voegen ook een elegante touch aan uw rit. Deze beenkleden bieden bescherming tegen zon, wind en regen. Deze accessoire wordt ook wel een ''scooter deken'' genoemd. Met een scooter deken blijft u warm tijdens koude weersom Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Vespa beenhoezen zijn populaire accessoires voor scooters. Niet alleen bieden ze bescherming tegen de scooter elementen, maar ze voegen ook een elegante touch aan uw rit. Deze beenkleden bieden bescherming tegen zon, wind en regen. Deze accessoire wordt ook wel een ''scooter deken'' genoemd. Met een scooter deken blijft u warm tijdens koude weersomstandigheden. De scooter beenkleden zijn voorzien van een zachte voering aan de binnenzijde. 

  Assortiment Vespa scooter dekens

  Scootercentrum biedt beenhoezen aan voor de verschillende Vespa modellen in ons assortiment. De beenkleden voor Vespa zijn van het merk Tucano Urbano, Scootercentrum is officieel dealer voor alle beenkleden. Deze beenkleden van Tucano passen perfect op de verschillende modellen Vespa scooters. 

  Voordelen van beenkleden voor scooters

  Bij het gebruik van een beenkleed voor een scooter zitten er meerdere voordelen aan. Hieronder zullen we de belangrijkste met je delen:

  • Isolatie tegen wind, kou en regen
  • Bescherming tegen krassen, deuken en andere schade
  • De beenkleden van Vespa zijn gemakkelijk te bevestigen

  Overige accessoires van Vespa

  Naast het aanbieden van beenkleden zijn er nog verschillende accessoires van Vespa die we bij Scootercentrum in het assortiment hebben.

  Levering en betaling van jouw Vespa Beenkleden

  Bij Scootercentrum hanteren we een gratis verzending bij een bestelling van een beenkleed. Voor 23:45 uur besteld? Dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis. 

  Heeft u hulp nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar.