Bekijk onze Tucano Urbano beenkleden voor uw scooter - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tucano beenkleden

  Tucano beenkleden bij Scootercentrum Met temperaturen boven de 20 graden is het optimaal genieten op uw scooter. Maar als de temperaturen dalen wil je ook optimaal gebruik blijven maken van uw vervoersmiddel. Wij bieden de ultieme oplossing! Accessoires te combineren met een beenkleed Een beenkleed is te combineren met verschillende accessoires. Toon meer

  Merken

  Passend op Merk Scooter

  Prijs

  -
  53 Producten

  Tucano beenkleden bij Scootercentrum

  Met temperaturen boven de 20 graden is het optimaal genieten op uw scooter. Maar als de temperaturen dalen wil je ook optimaal gebruik blijven maken van uw vervoersmiddel. Wij bieden de ultieme oplossing!

  Accessoires te combineren met een beenkleed

  Een beenkleed is te combineren met verschillende accessoires. 

  Bij aanbevolen combinaties kunt u bovenstaande producten in combinatie met uw beenkleed met extra korting bestellen.

  Beenkleden per type merk scooter

  Er zijn veel verschillende beenkleden van Tucano Urbano. U kunt links de zoekfilter gebruiken zodat u eenvoudig uw merk en type scooter kunt selecteren.

  Ook hebben wij een overzichtspagina online genaamd: beenkleden per merk en type scooter. Staat uw merk en type scooter hier niet tussen? Dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

  Hoe omschrijf je een beenkleed?
  Een beenkleed is een warmte deken die u eenvoudig aan uw scooter kunt bevestigen. Doordat het de zijkant van uw scooter afsluit houd dit ontzettend veel kou en wind tegen. Aan de binnenzijde van een beenkleed zit een zachte voering. Optimaal genieten! 

  Is een beenkleed eenvoudig te monteren?
  Een beenkleed word standaard geleverd met een montagehandleiding. Omdat de standaard montagehandleiding vrij eenvoudig is hebben wij zelf ook een aantal montagehandleidingen online staan. Mocht er toch niet helemaal uitkomen, mag u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen telefonisch tips & advies geven.

  Levering en betaling van jouw Tucano Beenkleden

  Wanneer u een beenkleed bij Scootercentrum besteld betaalt u geen verzendkosten. Besteld u het beenkleed op werkdagen voor 23.45 uur 's avonds? Dan heeft u het de volgende dag al in huis! Verder is het mogelijk achteraf te betalen via afterpay.

  Scootercentrum is officieel tucano urbano dealer voor alle beenkleden