Scooters: een ruim assortiment vind je bij Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Scooter kopen

    Scooter kopen? Start én eindig je zoektocht hier Zin om te toeren met een gloednieuwe scooter onder je kont? Bij Scootercentrum ben je aan het juiste adres! Bij ons koop je de scooter die bij jou past. We bieden verschillende soorten, maten en merken. Hierdoor zit er altijd wel een model tussen die jou op het lijf geschreven is.   Een keu Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Tweedehands

  Prijs

  -
  135 Producten

   

  Scooter kopen? Start én eindig je zoektocht hier

  Zin om te toeren met een gloednieuwe scooter onder je kont? Bij Scootercentrum ben je aan het juiste adres! Bij ons koop je de scooter die bij jou past. We bieden verschillende soorten, maten en merken. Hierdoor zit er altijd wel een model tussen die jou op het lijf geschreven is.  

  Een keuze maken: help!

  De keuze voor een scooter gaat niet over één nacht ijs. Want hoewel ons ruime assortiment als voordeel beschouwd wordt, maakt dit de keuze wel een stuk ingewikkelder. Voor welke kleur ga je? Wil je een stoer model of wat meer elegant? Of, om te beginnen: welk merk spreekt je aan?

  Het merk dat voor jou werkt

  Om die laatste vraag te beantwoorden, is het belangrijk eerst eens inzicht te krijgen in welke merken er zijn. En we kunnen je vertellen: dit scala is breed. Bij Scooter Centrum hebben we niet alleen A-merken als Piaggio, Peugeot, Kymco, Segway en Sym scooters. Ook de superbekende Vespa scooters zitten in ons assortiment. Met modellen als de Sprint en Primavera is dit scootermerk niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

  Het model en de kleur: wat past bij jou?

  Heb je hét merk gevonden waar je blij van wordt? Dan kun je je gaan oriënteren op het gebied van het model en de kleur. Voor de stoere scootermuizen onder ons hebben we grove exemplaren, terwijl de stadsrijder uit de voeten kan met een wat stijlvoller model. Waar je ook voor kiest, één ding is het allerbelangrijkst: jouw nieuwe scooter moet het wow-gevoel teweegbrengen. Want iedereen weet: een scooter kopen gaat verder dan het aanschaffen dan een voertuig. Het gaat om de beleving. Het gevoel dat je erbij krijgt. Als dat goed zit, dat weet je dat je de juiste scooter te pakken hebt.

  Scootercentrum: scooters van kwaliteit

  Met welk model je ook eindigt, vast staat dat je bij Scootercentrum een scooter van kwaliteit koopt. Als ervaren speler in de scooterwereld, kunnen wij niet anders dan onszelf professional noemen. Bovendien dragen wij met gepaste trots de titel ‘officiële scooterdealer’. Wat dat inhoudt? Dat we je álles kunnen vertellen over de scooters die we verkopen. Je kunt dus rekenen op waardevol en betrouwbaar advies.

  Tweedehands, tweede kans

  Veel scooters die weggedaan worden, kunnen prima nog een ronde mee. Zonde! Omdat wij het niet over ons scooterhart kunnen verkrijgen deze modellen zomaar af te schrijven, geven wij ze graag een tweede kans. En ook hierbij waarborgen we hoogwaardige kwaliteit. Alle tweedehands modellen ondergaan een technische keuring en eventuele mankementen worden direct verholpen. Een even lange levensduur als nieuwe scooters kunnen we hierbij uiteraard niet garanderen, maar een tweedehands scooter kopen is zeker geen slecht idee.

   

  Onze showroom: ga voor beleving

  Heb je een scooter in het vizier, maar wil je hem ook eens in het echt bekijken? Dat kan! In onze showroom bewonder je alle scooters uit onze webshop in levende lijve. Plan dus snel en eenvoudig een afspraak in, kom gezellig langs en laat je adviseren door onze vakkundige medewerkers.

   

  Zin in een proefritje?

  Heeft wikken en wegen geleid tot resultaat? En ben je erover uit van welke scooter jij de eigenaar wil worden? We kunnen begrijpen dat je jouw nieuwe voertuig eerst nog eens wil voelen. Ervaren. En horen. Daarom is het mogelijk een proefrit te maken op de scooter die jij op het oog hebt. Terwijl je erop los bromt, kun je bepalen of je dat wow-gevoel krijgt dat jou tot kopen aanzet.

   

  Betaal een klein bedrag per maand

  Mocht je enthousiast zijn over een scooter, maar het aankoopbedrag liever niet in één keer willen voldoen: dat is mogelijk! Bij Scooter Centrum kun je je nieuwe scooter als het ware aflossen. Kies je hiervoor, dan betaal je maandelijks een klein bedrag. Doet minder zeer in de portemonnee en bovendien is dit supergemakkelijk. Tot slot een goede tip: kijk eens tussen onze scooteraanbiedingen of bekijk de tweedehands scooters om scooters voor de laagste prijs te vinden.