Kymco New Super 8 R 50 4T Euro 5 kopen? De allernieuwste! - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Kymco New Super 8 R 50 4T Euro 5

Kymco
€ 2.848,00 € 2.748,00 Incl. btw
Levertijd: Levering Februari 2022
Artikelnummer:
71480025
SKU code:
71480025
De Kymco New Super 8 R 50 4T Euro 5 is vernieuwd!

Klinkt de Kymco Super 8 Street je bekend in de oren? Dit is zijn opvolger genaamd de Kymco New Super 8 R. Door zijn strakke lijnen in combinatie met een sport stuur is deze Kymco nog sportiever dan zijn voorganger. Uitgevoerd met een lang zadel en dubbele schokbrekers voor extra comfort.

Dit betreft de allernieuwste uitvoering met het Euro 5 motorblok.Scooter Centrum is officieel Kymco dealer.

Plus en minpunten:
+ 3 jaar fabrieksgarantie
+ Zuinig 1 op 35*
+ Scherp geprijsd
- Keuze uit slechts 1 kleur

Standaard meegeleverd:
· Gebruikershandleiding
· Onderhoud- en garantieboekje
· 2 sleutels
· spiegels

Leasen:
U kunt deze scooter leasen voor €36,28 per maand
Vul direct vrijblijvend het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 4 werkdagen de definitieve uitslag. Als de aanvraag is goedgekeurd nemen wij telefonisch contact met u om voor het maken van een afleveringsafspraak op maat.

Voordelen
· Gespreid per maand betalen
· Direct volwaardig eigenaar
· Geen afsluit- of administratiekosten. 

Garantie, service & onderhoud
De Kymco New Super 8 R wordt standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. Wij leveren de scooter rijklaar af inclusief een volle tank. Ook verzorgen wij de tenaamstelling van het kenteken op uw rijbewijs. Een scooter heeft een verzekeringsplicht. U kunt de scooter eenvoudig via ons verzekeren of via uw tussenpersoon. Voor het behoud van de garantie moeten de onderhoudsintervallen opgevolgd worden. Wij hebben de mogelijkheid voor scooter reparatie aan huis. Uiteraard mag u de scooter ook zelf langs brengen in onze werkplaats. Of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

Scooter online bestellen of in de winkel kopen:

Heeft u de keuze gemaakt en wordt dit uw nieuwe scooter?

Bestel uw nieuwe scooter eenvoudig online. Wij nemen na uw bestelling persoonlijk telefonisch contact met u op voor het maken van een afleveringsafspraak op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe scooter te laten bezorgen of deze op te halen in onze winkel in Reeuwijk.

Liever persoonlijk contact in de winkel? Kom gerust langs met of zonder afspraak. Laat een van onze ervaren collega’s u helpen met de aanschaf van uw nieuwe Kymco New Super 8 R 50 4T Euro 5 onder het genot van een kopje koffie of thee.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.