Sluiten

Categorieën

Filters
  Zondag 14 Maart 2024

  TOP 10 NIEUWE SCOOTERS & ELEKTRISCHE SCOOTERS 2024

  Ontdek de Top 10 Nieuwe Scooters & Elektrische Scooters van 2024

  Ben je op zoek naar de nieuwste en meest geavanceerde scooters en elektrische scooters van 2024? Zoek niet verder! Scootercentrum.com heeft de meest actuele modellen verzameld, zodat je precies weet welke opties er beschikbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een elektrische scooter voor dagelijks woon-werkverkeer of gewoon een nieuw avontuur op twee wielen wilt beginnen, hier zijn de top 10 modellen die je moet overwegen:

  1. Silence S04 Elektrische brommobiel 45km

  De Silence S04 is een baanbrekende elektrische brommobiel die opvalt door zijn innovatieve functies en luxe afwerking. Met een krachtige 6KW motor en een indrukwekkende maximale bereik van 175 km, is dit de perfecte keuze voor lange ritten door de stad. Bovendien is de S04 volledig te bedienen met je smartphone, waardoor je altijd verbonden blijft, waar je ook gaat. Deze brommobiel mag je rijden met een scooterrijbewijs of autorijbewijs! (Wel even een kleine cursus bij het CBR halen)

  2. Vespa Sprint S Elettrica elektrische scooter 45km

  Als het op stijl aankomt, is er geen betere optie dan de Vespa Sprint S Elettrica. Met zijn iconische design en sportieve prestaties is dit de ideale elektrische scooter voor wie op zoek is naar een mix van elegantie en kracht. Met een range van 80 km en een laadtijd van slechts 4-6 uur, biedt de Sprint S Elettrica alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze rijervaring.

  3. Vespa Primavera Elettrica elektrische scooter 45km

  De Vespa Primavera Elettrica combineert retro-charme met moderne technologie, waardoor hij een van de meest geliefde elektrische scooters van dit moment is. Met dezelfde indrukwekkende specificaties als de Sprint S Elettrica, inclusief een bereik van 80 km en een uitneembare accu, is de Primavera Elettrica de perfecte keuze voor liefhebbers van klassiek design.

   

  4. NIU NQi GTS Extended Range Elektrische scooter 45km & NIU NQI GTS Standard Range Elektrische scooter

  De vernieuwde NIU NQi GTS is een echte krachtpatser, met 14-inch wielen en twee accu's voor een indrukwekkende range. Of je nu kiest voor de standaard of de extended range-versie, met een bereik van 80-120 km en een laadtijd van 6-8 uur, biedt de NQi GTS de perfecte combinatie van prestaties en betrouwbaarheid.

   

  5. Sym Jet4 RX 45km (Binnenkort op onze website)

  De Sym Jet4 RX is een revolutionaire nieuwe scooter die het beste combineert van Sym's populairste modellen. Met een zuinig injectiemotorblok en een indrukwekkend gemiddeld verbruik van 1 op 35, is de Jet4 RX de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare scooter.

  6. Yadea Volt Guard 45km (Binnenkort op onze website)

  De Yadea Volt Guard is een spannende nieuwe toevoeging aan de wereld van elektrische scooters, met een krachtige 5KW motor en een maximaal bereik van 80 km. Met zijn ruime opbergruimte en scherpe prijs is de Volt Guard de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een praktische en betaalbare scooter.

  7. IVA NCS elektrische scooter 45km

  De IVA NCS is de ultieme opvolger van de populaire IVA S4, met een krachtige 2000watt motor en een range van maximaal 100 km met twee accu's. Met zijn scherpe prijs en snelle laadtijd van slechts 4 uur, is de NCS de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare scooter.

  8. NIU XQi3 Elektrische crossbrommer dirtbike 45km

  De NIU XQi3 is de eerste elektrische cross-brommer van zijn soort, met een krachtige 3500watt motor en een indrukwekkende range van 90 km. Met zijn TFT-display en stoere design is de XQi3 de ideale keuze voor avontuurlijke rijders die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare scooter.  9. Super Soco F01 45km (Binnenkort op onze website)

  De Super Soco F01 is de ultieme vervanger van de populaire CPX, met een krachtige 2400watt motor en een maximale range van 70 km. Met een laadtijd van slechts 6 uur en een indrukwekkende 60V 45AH accu, is de F01 de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en milieuvriendelijke scooter.

  10. Yadea E8S LITE Elektrische scooter 25km

  Last but not least, de Yadea E8S LITE is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een compacte en betaalbare elektrische scooter met een maximale range van 70-80 km. Met zijn krachtige 1500watt motor en 72V 23AH grafeen accu, is de E8S LITE de ideale keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke en betaalbare manier van reizen.

   

  Of je nu op zoek bent naar stijl, prestaties of betaalbaarheid, met deze top 10 nieuwe scooters & elektrische scooters van 2024 vind je gegarandeerd de perfecte scooter voor jouw behoeften. Bezoek scootercentrum.com voor meer informatie en ontdek zelf welke scooter het beste bij jou past!

  Bekijk ook de video van de Top 10 Nieuwe Scooters & Elektrische Scooters van 2024

  News & updates

  Recente artikelen